Blog

De T-shirts En Hemdjes Van Slippely

slippely t-shirts hemdjes

Bij Slippely draait alles om t-shirts en hemdjes van een mooie kwaliteit viscose en biologische katoen. Dit alles zoveel mogelijk geproduceerd bij fabrikanten die een sociale gedragscode onderschrijven.

Het sterke aan het merk Slippely is het ruime aanbod van kwalitatief goede basic t-shirts, hemdjes en leggings. Items die iedereen nodig heeft, maar waar nog een heleboel in kan worden gekozen en bij Slippely kun je kiezen! En met de garantie dat alles hypoallergeen is.

De shirts zijn er met korte mouw, driekwart mouw, lange mouw en vleermuismouw. Natuurlijk heb je de ronde hals en de v-hals, maar Slippely heeft de t-shirts ook met watervalhals of tulphals.  De hemdjes zijn er met smalle en brede band of een spaghetti band en de modellen zijn getailleerd of recht.

Naast de veelheid aan modellen en uitvoeringen maken ze bij Slippely ieder seizoen veel werk van de kleuren. Want naast basiskleuren is er ieder seizoen een collectie met de kleuren die er dan toe doen.

Zo zijn de Slippely kleuren van het voorjaar en de zomer 2020 Hibiscus, Baby Blue, Rose Petal, Golden Ochre, Grass en Pistache.
Silver en Yellow zijn kleuren die er al eerder waren en die weer aan de collectie zijn toegevoegd.

De najaarskleuren 2019/2020 waren mooie gedempte kleuren met een overwegend warme ondertoon, dit voorjaar overheersen de heldere, zomerse kleurtjes met een koele ondertoon en pasteltinten.

De kleuren zwart, wit, navy, ecru, antra melee, moonlight, chili pepper, humus, hunter green en petrol zijn de belangrijkste basiskleuren van Slippely.

Als je dus kijkt naar het model shirt of hemd dat bij jouw figuur past en je kijkt naar de kleuren die je goed staan dan is het niet al te moeilijk om een passend item van Slippely te vinden. De Klaproos heeft in elk geval een behoorlijk aanbod van de Slippely collectie!