Toont alle 8 resultaten

Zijbalk weergeven
Weergeven 9 24 36
kit
Sluiten

Gemstone card Labradorite

14.95
Deze armband is gemaakt van katoendraad en een labradoriet edelsteen. De armband heeft een schuifslot van katoendraad. Labradoriet heeft een sterke intuïtie. Weet je even niet wat je moet doen? Labradoriet wijst de weg. Labradoriet verzamelt al je krachten en trekt succes aan. Dat is mooi meegenomen. De afmetingen van de kaart zijn: 74 x 74 mm.
l.geel
Sluiten

Gemstone card Citrine gold

14.95
De armband is gemaakt van katoendraad en een Citrine edelsteen. De armband heeft een schuifslot van katoendraad. De Citrine edelsteen brengt helderheid en geluk in je leven. Draag deze edelsteen voor dat kleine beetje extra tijdens spannende momenten zoals sollicitaties of examens. De afmetingen van de kaart zijn: 74 x 74 mm. De binnenmaat van het armbandje is 15-22 cm.
bruin
Sluiten

Gemstone card Tigereye gold

14.95
De armband is gemaakt van katoendraad en een Tijgeroog edelsteen. De armband heeft een schuifslot van katoendraad. De Tijgeroog edelsteen staat voor intuïtie, dankbaarheid en wijsheid. De afmetingen van de kaart zijn: 74 x 74 mm. De binnenmaat van het armbandje is 15-22 cm.
groen
Sluiten

Gemstone card Aventurine gold

14.95
De armband is gemaakt van katoendraad en een aventurijn edelsteen. De armband heeft een schuifslot van katoendraad. Heb je extra vertrouwen nodig voor een spannende stap in je leven? Denk aan een nieuwe baan, een ander huis. Aventurijn gaat met je mee. Samen wordt het een begin van iets feestelijks. De afmetingen van de kaart zijn: 74 x 74 mm.
tomaat
Sluiten

Gemstone card Carnelian

14.95
De armband is gemaakt van katoendraad en een Carneool edelsteen. De armband heeft een schuifslot van katoendraad. Carneool is moedig en creatief. Weet je niet waar te beginnen? Carneool gaat met je mee en wijst je de weg. De afmetingen van de kaart zijn: 74 x 74 mm.
l.blauw
Sluiten

Gemstone card Blue lace Agate

14.95
De armband is gemaakt van katoendraad en een blauwe agaat edelsteen. De armband heeft een schuifslot van katoendraad. Zie je op tegen een gesprek? Blauwe agaat blijft altijd kalm. De edelsteen van communicatie helpt je jouw echte boodschap over te brengen. Samen kom je tot de kern. De afmetingen van de kaart zijn: 74 x 74 mm.
wijnrood
Sluiten

Gemstone card Garnet

14.95
De armband is gemaakt van katoendraad en een granaat edelsteen. De armband heeft een schuifslot van katoendraad. Granaat is niet te missen. Een krachtige en energieke steen in een vuurrode kleur. Granaat zit vol passie, motivatie en creativiteit. De afmetingen van de kaart zijn: 74 x 74 mm.
marine
Sluiten

Gemstone card Lapis Lazuli

14.95
De armband is gemaakt van katoendraad en een lapis lazuli edelsteen. De armband heeft een schuifslot van katoendraad. Lapis lazuli maakt overal vrienden. Lapis lazuli is niet alleen wijs, maar ook goed in verbinden. Een cadeau met deze diepblauwe edelsteen is een mooie manier om een dierbare vriendschap te vieren. De afmetingen van de kaart zijn: 74 x 74 mm.