Resultaat 1–12 van de 32 resultaten wordt getoond

Zijbalk weergeven
Weergeven 9 24 36
zwart
Sluiten

Armband Summerlight Black Onyx

19.95
Deze armband is gemaakt van glaskralen in drie verschillende kleuren in de vorm van een ruit, geregen op een katoenen draad met een schuifslot. Zwarte onyx is serieus en krachtig. Soms heb je dat extra zetje nodig. Maar durf je het eigenlijk niet alleen. Met zwarte onyx heb je de focus en het vertrouwen om te doen waar je naar verlangt. Samen kom je er.
bruin
Sluiten

Armband Nirmala Tiger eye gold

34.95
Deze armband bestaat uit een samengestelde set van zeven strengen. Die zijn gemaakt elastiek met gekleurde glaskralen en verzilverde messing kralen. De handgemaakte ring met daaraan een tijgeroog edelsteen houdt de strengen bij elkaar. Tijgeroog stelt je gerust. Piekeren en dwalen in gedachten. Heb jij daar ook wel eens last van? Tijgeroog fluistert dat je gewoon je gevoel kunt volgen.
zwart
Sluiten

Armband Bloom Black Onyx gold

19.95
Deze armband is gemaakt van glaskralen, messing kralen en een zwarte onyx edelsteen, geregen op drie strengen katoendraad. De armband heeft een schuifslot van katoendraad. Zwarte onyx is serieus en krachtig. Soms heb je dat extra zetje nodig. Maar durf je het eigenlijk niet alleen. Met zwarte onyx heb je de focus en het vertrouwen om te doen waar je naar verlangt. Samen kom je er.
roest
Sluiten

Armband Willow Tiger eye gold

39.95
Deze armband is gemaakt van glaskralen in 19 verschillende rijen en een tijgeroog edelsteen. Deze armband is gemaakt van katoendraad met een verstelbare schuifknoop. Tijgeroog stelt je gerust. Piekeren en dwalen in gedachten. Heb jij daar ook wel eens last van? Tijgeroog fluistert dat je gewoon je gevoel kunt volgen.
wijnrood
Sluiten

Armband Summerlight Garnet

19.95
Deze armband is gemaakt van glaskralen in drie verschillende kleuren in de vorm van een ruit, geregen op een katoenen draad met een schuifslot.Granaat is niet te missen. Een krachtige en energieke steen in een vuurrode kleur. Granaat zit vol passie, motivatie en creativiteit.
zwart
Sluiten

Armband Beautiful black onyx

24.95
Deze armband bestaat uit glaskralen en zwarte onyx, geregen op een katoenen draad met een schuifslot. Zwarte onyx is serieus en krachtig. Soms heb je dat extra zetje nodig. Maar durf je het eigenlijk niet alleen. Met zwarte onyx heb je de focus en het vertrouwen om te doen waar je naar verlangt. Samen kom je er.
bruin
Sluiten

Armband Brilliant Smoky Quartz

49.95
Deze armband van A Beautiful Story bestaat uit 20 strengen. Deze zijn gemaakt van een combinatie van gekleurde glaskralen, metalen kralen en rookkwarts edelstenen, geregen op draad. De armband heeft een schuifslot van katoendraad. Rookkwarts helpt je door te gaan. Tijd om iets los te laten? Rookkwarts beweegt met je mee naar helderheid. Een schone lei. Lengte: 16 - 22 cm.
bruin
Sluiten

Armband Superwrap Smokey Quart

59.95
Deze armband van A Beautiful Story kan vijf keer worden omgewikkeld. Het bestaat uit verschillende patronen en is gemaakt met glaskralen, gefaceteerde messing kralen, rookkwarts edelsteen stukjes en een rookkwarts edelsteen. Rookkwarts helpt je door te gaan. Tijd om iets los te laten? Rookkwarts beweegt met je mee naar helderheid. Een schone lei. Lengte: 86 - 94 cm.
marine
Sluiten

Armband Superwrap Lapis Lazuli

59.95
Deze armband van A Beautiful Story kan vijf keer worden omgewikkeld. Het bestaat uit verschillende patronen en is gemaakt met glaskralen, gefaceteerde messing kralen, lapis lazuli edelsteen stukjes en een grote lapis lazuli edelsteen kraal. De Lapis Lazuli staat voor verbinding, eerlijkheid en versterkt vriendschappen. Lengte: 86 - 94 cm.
zwart
Sluiten

Armband Majestic bl onyx gold

24.95
Deze armband bestaat uit Zwarte Onyx edelsteen, geregen op een katoenen draad met een schuifslot. De Zwarte Onyx symboliseert concentratie en vastberadenheid. Draag deze edelsteen voor extra focus zonder afgeleid te worden door je omgeving.
wijnrood
Sluiten

Postcard Jewelry World

11.95
Dit product bestaat uit een ansichtkaart, armbandje en een envelop. Het materiaal van de kaart is 300 grams gebroken wit mat papier. De afmetingen van de kaart zijn: 74 x 105 cm (A7). Het armbandje is gemaakt van katoen waxdraad en een handgemaakt muntje met de tekst 'luck'.
wijnrood
Sluiten

Armband Moonlight Garnet gold

39.95
Deze armband is messing verguld met een Granaat edelsteen. De Granaat edelsteen vergroot jouw energie en creatieve geest. Draag Granaat voor extra motivatie om al je taken gedaan te krijgen.