Resultaat 1–12 van de 30 resultaten wordt getoond

Zijbalk weergeven
Weergeven 9 24 36
Sluiten

Armband Brilliant Aventurine

49.95
Deze armband van A Beautiful Story bestaat uit 20 strengen. Deze zijn gemaakt van een combinatie van gekleurde glaskralen, metalen kralen en aventurijn edelstenen, geregen op draad. De armband heeft een schuifslot van katoendraad.nHeb je extra vertrouwen nodig voor een spannende stap in je leven? Denk aan een nieuwe baan, een ander huis. Aventurijn gaat met je mee. Samen wordt het een begin van iets feestelijks. Lengte: 16 - 22 cm.
Sluiten

Armband Brilliant Citrine

49.95
Deze armband van A Beautiful Story bestaat uit 20 strengen. Deze zijn gemaakt van een combinatie van gekleurde glaskralen, metalen kralen en citrien edelstenen, geregen op draad. De armband heeft een schuifslot van katoendraad. De Citrien edelsteen brengt helderheid en geluk in je leven. Draag deze edelsteen voor dat kleine beetje extra tijdens spannende momenten zoals sollicitaties of examens. Lengte: 16 - 22 cm.
Sluiten

Armband Brilliant Smoky Quartz

49.95
Deze armband van A Beautiful Story bestaat uit 20 strengen. Deze zijn gemaakt van een combinatie van gekleurde glaskralen, metalen kralen en rookkwarts edelstenen, geregen op draad. De armband heeft een schuifslot van katoendraad. Rookkwarts helpt je door te gaan. Tijd om iets los te laten? Rookkwarts beweegt met je mee naar helderheid. Een schone lei. Lengte: 16 - 22 cm.
Sluiten

Armband Classic Lapis Lazuli

39.95
Deze armband van A Beautiful Story bestaat uit een combinatie van glaskralen, messing kralen en lapis lazuli edelstenen, geregen op drie strengen katoendraad. De armband heeft een schuifslot van katoendraad. De lapis lazuli staat voor verbinding, eerlijkheid en versterkt vriendschappen.
Sluiten

Armband Friendly labrado silve

17.95
Deze armband bestaat uit een combinatie van glaskralen, messing kralen en Labradoriet edelstenen, geregen op draad. De armband heeft een schuifslot van katoendraad. De Labradoriet edelsteen verenigt jouw krachten en reflecteert jouw energie en licht. Draag deze edelsteen om de beste versie van jezelf te worden.
Sluiten

Armband Friendly lapis silver

17.95
Deze armband bestaat uit een combinatie van glaskralen, messing kralen en Lapis Lazuli edelstenen, geregen op draad. De armband heeft een schuifslot van katoendraad. De Lapis Lazuli staat voor verbinding, eerlijkheid en versterkt vriendschappen.
bruin
Sluiten

Armband Friendly tiger eye gol

17.95
Deze armband bestaat uit een combinatie van glaskralen, messing kralen en Zwarte Onyx edelstenen, geregen op draad. De armband heeft een schuifslot van katoendraad. De Zwarte Onyx symboliseert concentratie en vastberadenheid. Draag deze edelsteen voor extra focus zonder afgeleid te worden door je omgeving.
goud
Sluiten

Armband goud

15.00
Goudkleurige armband van Hinth, model 'Lucky'. Buigbare armand van plastic met een doorsnede van 7 cm. Misschien wordt dit je geluksarmband? Hinth staat voor Handmade in Thailand.
Sluiten

Armband Gratitude Tiger Eye go

24.95
Dit is een armband gemaakt van glas kralen met een verguld messing muntje met een afbeelding van de Levensboom. De Tijgeroog edelsteen staat voor intuïtie, dankbaarheid en wijsheid. De Levensboom symboliseert connectie met jouw oorsprong en de wereld om je heen. Laat dit symbool je begeleiden wanneer je je verdrietig of verloren voelt.
Sluiten

Armband Jacky Bl Onyx Moon Sil

39.95
Deze armband van A Beautiful Story is een dunne met de hand gehaakte armband van messing kralen met een kleine verzilverde messing bedel in de vorm van een maan en een hanger van een zwarte onyx edelsteen. De zwarte onyx symboliseert concentratie en vastberadenheid. Draag deze edelsteen voor extra focus zonder afgeleid te worden door je omgeving. De maan symboliseert het ritme van de tijd, vrouwelijke energie en eeuwigheid. Dit symbool geeft je kracht tijdens de cyclus van je leven.
Sluiten

Armband Jacky Black Onyx Moon

34.95
Deze armband is een dunne met de hand gehaakte armband van messing kralen met een kleine verzilverde messing bedel in de vorm van een maan en een hanger van een zwarte onyx edelsteen. De zwarte onyx symboliseert concentratie en vastberadenheid. Draag deze edelsteen voor extra focus zonder afgeleid te worden door je omgeving. De maan symboliseert het ritme van de tijd, vrouwelijke energie en eeuwigheid. Dit symbool geeft je kracht tijdens de cyclus van je leven.
Sluiten

Armband Jacky Lapis Lazuli But

39.95
Deze armband is een dunne met de hand gehaakte armband van messing kralen met een kleine verzilverde messing bedel in de vorm van een vlinder en een hanger van een lapis lazuli edelsteen. De lapis lazuli staat voor verbinding, eerlijkheid en versterkt vriendschappen. De vlinder moedigt je aan om dapper en open te zijn. Gebruik dit symbool om begrenzingen los te laten en je vrij te voelen om je ware zelf te uiten.