Algemene voorwaarden

Door een account aan te maken voor de webwinkel van De Klaproos geef je automatisch aan dat je het eens bent met deze algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

De Klaproos is gevestigd aan de Middenweg 41, 1098 AC in Amsterdam. De Klaproos is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Amsterdam onder nummer 92294715.

Deze algemene voorwaarden gelden voor alle transacties die via de webwinkel van De Klaproos plaatsvinden en zijn conform de wet ‘kopen op afstand’.

Door een bestelling te plaatsen geef je aan akkoord te gaan met deze algemene voorwaarden. Op deze algemene voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing. Ongeacht vanuit welk land een bestelling wordt geplaatst, wordt de levering beschouwd als een transactie die in Nederland is afgesloten. Eventuele geschillen zullen dan ook alleen aan een in Nederland bevoegde rechter kunnen worden voorgelegd.

KOPEN, LEVEREN EN PRIJZEN

Je bestelling is voltooid nadat de betaling is verricht. Na ontvangst van de betaling ontvang je per e-mail een bevestiging van de koop- en verkoopovereenkomst. De Klaproos doet haar best je bestelling in Nederland binnen twee tot drie werkdagen te leveren. Hieraan kun je echter geen rechten ontlenen. De Klaproos heeft het recht bestellingen op te schorten of te ontbinden. In dat geval wordt dit binnen vijf werkdagen na ontvangst van de bestelling kenbaar gemaakt.

Bestellingen vanaf € 75,- worden binnen Nederland gratis bezorgd. Voor het bezorgen van bestellingen tot € 75,- wordt € 4,95 gerekend. Bij verzending naar het buitenland wordt de kostprijs in rekening gebracht. Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 6,50. Alle prijzen in de webwinkel van De Klaproos staan vermeld in euro’s en zijn inclusief BTW. Zodra de koop- en verkoopovereenkomst is gesloten zijn prijsveranderingen niet van invloed op de betreffende bestelling.

TERUGSTUREN EN RUILEN

  • Onbeschadigde en ongebruikte artikelen die in de webwinkel zijn gekocht kunnen binnen 14 dagen na de verzenddatum retour worden gestuurd.
  • Artikelen moeten voorzien zijn van de originele labels.
  • Artikelen moeten verstuurd worden in de originele verpakking.
  • De uitgeprinte mail, die is toegestuurd na aanmelding van het retour via de site, dient te worden meegestuurd.
  • De naam, het adres en het rekeningnummer van de klant die het artikel retour stuurt moeten worden vermeld.
  • Het postpakket moet voldoende gefrankeerd worden verstuurd naar: De Klaproos Mode B.V. Middenweg 41 1098 AC Amsterdam.
  • Zodra een retourzending bij De Klaproos is aangekomen ontvangt de klant per e-mail een ontvangstbevestiging.
  • Alleen artikelen die in goede staat bij De Klaproos retour komen en aan de hier gestelde voorwaarden voldoen komen in aanmerking voor terugbetaling van het aankoopbedrag.
  • De Klaproos stort het aankoopbedrag minus de verzendkosten binnen zeven dagen na ontvangst van het retour gestuurde artikel op rekening van de klant.
  • Indien sprake is van een productiefout of wanneer De Klaproos een verkeerd artikel heeft geleverd, worden de verzendkosten wel vergoed.

INFORMATIE OP DE WEBSITE

De Klaproos doet haar uiterste best er voor te zorgen dat de informatie op de website klopt. Mocht er onverhoopt onjuiste informatie op de website worden gegeven dan is De Klaproos niet verplicht om op basis van deze gegevens te leveren. De Klaproos is niet aansprakelijk voor de informatie op websites van derden waar naar wordt verwezen op haar eigen site of waar je via links naar wordt doorverwezen.

VRAGEN, OPMERKINGEN EN KLACHTEN

Voor alle informatie waar deze website niet in voorziet kun je contact opnemen met De Klaproos via webwinkel@deklaproos.nl of bel naar 020-4630204. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

PRIVACY

De uitgebreide privacyverklaring van De Klaproos vind je hier.