Toont alle 9 resultaten

Zijbalk weergeven
Weergeven 9 24 36
marine
Sluiten

High rise straight nine L34

99.95
High rise straight To the Nine jeans van Levi's zit hoog in de taille, heeft een rechte pijp en een diepe donkerblauwe kleur zonder wassing. Lengte is 34 inch
marine
Sluiten

High rise straight nine L30

99.95
High rise straight To the Nine jeans van Levi's zit hoog in de taille, heeft een rechte pijp en een diepe donkerblauwe kleur zonder wassing. Lengte is 30 inch
marine
Sluiten

High rise straight Bogota Calm

120.00
High rise straight Bogota Calm van Levi's is een klassieker onder de spijkerbroeken, nauwsluitend rond de heupen en bovenbenen, een hoge taille en rechte pijpen. De katoenblend heeft een prettige stretch.
high rise straight levi's
zwart
Sluiten

High rise straight Black L34

99.95
De High rise straight Black sheep van Levi's is een mooie spijkerbroek met smalle, rechte pijp en een geweldige pasvorm. Deze jeans zit lekker hoog in de taille en heeft een lichte wassing. Lengte is 34 inch.
high rise straight levi's
zwart
Sluiten

High rise straight Black L30

99.95
De High rise straight Black sheep van Levi's is een mooie spijkerbroek met smalle, rechte pijp en een geweldige pasvorm. Deze jeans zit lekker hoog in de taille en heeft een lichte wassing. Lengte is 30 inch.
high rise straight levi's
zwart
Sluiten

High rise straight Black L32

99.95
De High rise straight Black sheep van Levi's is een mooie spijkerbroek met smalle, rechte pijp en een geweldige pasvorm. Deze jeans zit lekker hoog in de taille en heeft een lichte wassing. Lengte is 32 inch.
marine
Sluiten

High rise straight nine L32

99.95
High rise straight To the nine jeans van Levi's zit hoog in de taille, heeft een rechte pijp en een diepe donkerblauwe kleur zonder wassing. Lengte is 32 inch.
marine
Sluiten

Dream jeans straight marine

109.95
Dream Jeans superstretch van Mac is een 5 pocket jeansbroek met rechte pijp. Deze jeans van een superstretch stof heeft een corrigerend effect. Fantastische fit.
dream jeans straight mac
zwart
Sluiten

Dream jeans straight zwart

109.95
Dream Jeans superstretch van Mac is een 5 pocket jeansbroek met rechte pijp. Deze jeans van een superstretch stof en heeft een corrigerend effect. Fantastische fit.