Toont alle 10 resultaten

Zijbalk weergeven
Weergeven 9 24 36
zwart
Sluiten

Ketting charming bl onyx gold

39.95
Deze ketting is een combinatie van gekleurde glaskralen, messing kralen, een grote Zwarte Onyx edelsteen en 6 kleine hangende vergulde munten op een draad. De Zwarte Onyx symboliseert concentratie en vastberadenheid. Draag deze edelsteen voor extra focus zonder afgeleid te worden door je omgeving. De omtrek van de ketting is 70 cm.
wijnrood
Sluiten

Ketting Delight Garnet Sun gol

24.95
Deze ketting is een combinatie van gekleurde glaskralen, messing kralen, een grote vergulde hanger met de Zon en 6 Granaat edelstenen op een draad. De Granaat edelsteen vergroot jouw energie en creatieve geest. Draag Granaat voor extra motivatie om al je taken gedaan te krijgen. De zon staat voor vrolijkheid, levendigheid en warmte. Draag dit symbool om je vreugde uit te stralen! De omtrek van de ketting is 60 cm.
d.groen
Sluiten

Ketting Delight Labradorite dr

24.95
Deze ketting is een combinatie van gekleurde glaskralen, messing kralen, een grote verzilverde hanger met een Libelle en 6 Labradoriet edelstenen op een draad. De Labradoriet edelsteen verenigt jouw krachten en reflecteert jouw energie en licht. Draag deze edelsteen om de beste versie van jezelf te worden. De Libelle symboliseert een gids in tijden van verandering en overgang. Dit symbool helpt jouw eigen kennis naar de voorgrond te brengen. De omtrek van de ketting is 60 cm.
kobalt
Sluiten

Ketting Delight Lapis Lazuli s

24.95
Deze ketting is een combinatie van gekleurde glaskralen, messing kralen, een grote verzilverde hanger met een Zwaluw en 6 Lapis Lazuli edelstenen op een draad. De Lapis Lazuli staat voor verbinding, eerlijkheid en versterkt vriendschappen. De Zwaluw symboliseert loyaliteit, hoop en vrijheid. De omtrek van de ketting is 60 cm.
oranje
Sluiten

Ketting Fairy Carnelian Gold

39.95
Deze ketting van A Beautiful Story is gemaakt van glaskralen die opsplitst in twee uiteinden. Aan een uiteinde hangt een carneool edelsteen en aan het andere uiteinde een handgemaakte, middelgrote vergulde munt met een symbool van een paardenbloem. De carneool symboliseert moed, groei en stimuleert creativiteit. De paardenbloem staat voor geluk en trouw. De paardenbloem verspreidt jouw wensen zo ver as de wind blaast. Dit symbool helpt jouw dromen te visualiseren en te volgen.
geel
Sluiten

Ketting Fairy Citrine Shell Go

39.95
Deze ketting van A Beautiful Story is gemaakt van glaskralen die opsplitst in twee uiteinden. Aan een uiteinde hangt een ctirien edelsteen en aan het andere uiteinde een handgemaakte, middelgrote vergulde munt met een symbool van een schelp. De citrien edelsteen brengt helderheid en geluk in je leven. Draag deze edelsteen voor dat kleine beetje extra tijdens spannende momenten zoals sollicitaties of examens. De schelp symboliseert onze innerlijke kracht. Dit symbool begeleidt je tijdens de persoonlijke reis door het leven. Draag dit symbool en blijf trouw aan jezelf wanneer je de neiging hebt de moed op te geven.
goud
Sluiten

Ketting Melody Tree Gold

39.95
Melody Ster Goud Ketting van A Beautiful Story is een vergulde messing ketting met een middelgrote munt met een afbeelding van de levensboom. De levensboom symboliseert connectie met jouw oorsprong en de wereld om je heen. Laat dit symbool je begeleiden wanneer je je verdrietig of verloren voelt.
zwart
Sluiten

Ketting Raindrop black/gold

27.50
Goudkleurige dunne ketting van fairtrade sieradenmerk Hinth met druppelvormige hanger met daaraan korte zwarte kettinkjes waar goud doorheen schijnt. De lengte van de ketting is 38 cm. Hanger is ongeveer 3 cm lang. De ketting is handgemaakt en van hypoallergeen en nikkelvrij materiaal. Hinth staat voor Hanmade in Thailand.
bruin
Sluiten

Ketting Rosary Tiger Eye Gold

54.95
Deze ketting van A Beautiful Story is gemaakt van een messing vergulde rozenkransketting en tijgeroog edelstenen met een grote handgemaakte ring en een middelgrote munt met een afbeelding van een levensboom. De tijgeroog edelsteen staat voor intuïtie, dankbaarheid en wijsheid. De levensboom symboliseert connectie met jouw oorsprong en de wereld om je heen. Laat dit symbool je begeleiden wanneer je je verdrietig of verloren voelt.
goud
Sluiten

Ketting Wonderful dragonfly go

79.95
Deze ketting is sterling zilver verguld met een ovale hanger met een Libelle symbool. De Libelle symboliseert een gids in tijden van verandering en overgang. Dit symbool helpt jouw eigen kennis naar de voorgrond te brengen.