Resultaat 1–12 van de 16 resultaten wordt getoond

Zijbalk weergeven
Weergeven 9 24 36
bruin
Sluiten

Ketting Fairy Tiger eye gold

39.95
Deze ketting is gemaakt van glaskralen die opsplitst in twee uiteinden. Aan één uiteinde hangt een tijgeroog edelsteen en aan het andere uiteinde een handgemaakte, middelgrote vergulde munt met een symbool van de levensboom. Tijgeroog stelt je gerust. Piekeren en dwalen in gedachten. Heb jij daar ook wel eens last van? Tijgeroog fluistert dat je gewoon je gevoel kunt volgen. De levensboom symboliseert connectie met jouw oorsprong en de wereld om je heen. Laat de boom je begeleiden wanneer je je verdrietig of verloren voelt.
zwart
Sluiten

Ketting Fairy black onyx moon

39.95
Deze ketting is gemaakt van glaskralen die opsplits in twee uiteinden. Aan een uiteinde hangt een Zwarte Onyx edelsteen en aan het andere uiteinde een handgemaakte, middelgrote verzilverde munt met een symbool van de Maan. De Zwarte Onyx symboliseert concentratie en vastberadenheid. Draag deze edelsteen voor extra focus zonder afgeleid te worden door je omgeving. De Maan symboliseert het ritme van de tijd, vrouwelijke energie en eeuwigheid. Dit symbool geeft je kracht tijdens de cyclus van je leven.
d.groen
Sluiten

Ketting Delight Labradorite dr

24.95
Deze ketting is een combinatie van gekleurde glaskralen, messing kralen, een grote verzilverde hanger met een Libelle en 6 Labradoriet edelstenen op een draad. De Labradoriet edelsteen verenigt jouw krachten en reflecteert jouw energie en licht. Draag deze edelsteen om de beste versie van jezelf te worden. De Libelle symboliseert een gids in tijden van verandering en overgang. Dit symbool helpt jouw eigen kennis naar de voorgrond te brengen. De omtrek van de ketting is 60 cm.
zwart
Sluiten

Ketting charming bl onyx gold

39.95
Deze ketting is een combinatie van gekleurde glaskralen, messing kralen, een grote Zwarte Onyx edelsteen en 6 kleine hangende vergulde munten op een draad. De Zwarte Onyx symboliseert concentratie en vastberadenheid. Draag deze edelsteen voor extra focus zonder afgeleid te worden door je omgeving. De omtrek van de ketting is 70 cm.
goud
Sluiten

Ketting Wonderful dragonfly go

79.95
Deze ketting is sterling zilver verguld met een ovale hanger met een Libelle symbool. De Libelle symboliseert een gids in tijden van verandering en overgang. Dit symbool helpt jouw eigen kennis naar de voorgrond te brengen.
kobalt
Sluiten

Ketting Delight Lapis Lazuli s

24.95
Deze ketting is een combinatie van gekleurde glaskralen, messing kralen, een grote verzilverde hanger met een Zwaluw en 6 Lapis Lazuli edelstenen op een draad. De Lapis Lazuli staat voor verbinding, eerlijkheid en versterkt vriendschappen. De Zwaluw symboliseert loyaliteit, hoop en vrijheid. De omtrek van de ketting is 60 cm.
wijnrood
Sluiten

Ketting Delight Garnet Sun gol

24.95
Deze ketting is een combinatie van gekleurde glaskralen, messing kralen, een grote vergulde hanger met de Zon en 6 Granaat edelstenen op een draad. De Granaat edelsteen vergroot jouw energie en creatieve geest. Draag Granaat voor extra motivatie om al je taken gedaan te krijgen. De zon staat voor vrolijkheid, levendigheid en warmte. Draag dit symbool om je vreugde uit te stralen! De omtrek van de ketting is 60 cm.
l.groen
Sluiten

Ketting Fairy Aventurine leaf

39.95
Deze ketting is gemaakt van glaskralen die opsplitst in twee uiteinden. Aan een uiteinde hangt een aventurijn edelsteen en aan het andere uiteinde een handgemaakte, middelgrote vergulde munt met een symbool van een blad. Heb je extra vertrouwen nodig voor een spannende stap in je leven? Denk aan een nieuwe baan, een ander huis. Aventurijn gaat met je mee. Samen wordt het een begin van iets feestelijks. Het blaadje symboliseert hoop, vernieuwing en opleving. Draag dit symbool en maak het beste van een nieuwe uitdaging.
l.blauw
Sluiten

Ketting Fairy Blue Lace silver

39.95
Deze ketting is gemaakt van glaskralen die opsplitst in twee uiteinden. Aan een uiteinde een blauwe agaat edelsteen en aan het andere uiteinde een handgemaakte, middelgrote verzilverde munt met een symbool van een paardebloem. Zie je op tegen een gesprek? Blauwe agaat blijft altijd kalm. De edelsteen van communicatie helpt je jouw echte boodschap over te brengen. Samen kom je tot de kern. De paardenbloem verspreidt jouw wensen zo ver as de wind blaast. Het helpt jouw dromen te visualiseren en te volgen.
zwart
Sluiten

Ketting Rosary Bl Onyx silver

49.95
Deze ketting is gemaakt van een messing vergulde rozenkrans ketting, zwarte Onyx edelstenen en een middelgrote munt met een afbeelding van een ster. Zwarte onyx is serieus en krachtig. Soms heb je dat extra zetje nodig. Maar durf je het eigenlijk niet alleen. Met zwarte onyx heb je de focus en het vertrouwen om te doen waar je naar verlangt. Samen kom je er. De ster symboliseert grote veranderingen of keerpunten in je leven.
goud
Sluiten

Ketting Melody Tree Gold

39.95
Melody Ster Goud Ketting van A Beautiful Story is een vergulde messing ketting met een middelgrote munt met een afbeelding van de levensboom. De levensboom symboliseert connectie met jouw oorsprong en de wereld om je heen. Laat dit symbool je begeleiden wanneer je je verdrietig of verloren voelt.
mud
Sluiten

Ketting Fairy Labradorite Silv

39.95
Deze ketting is gemaakt van glaskralen die opsplitst in twee uiteinden. Aan een uiteinde hangt een labradoriet edelsteen en aan het andere uiteinde een handgemaakte, middelgrote verzilverde munt met een symbool van een libelle. De labradoriet edelsteen verenigt jouw krachten en reflecteert jouw energie en licht. Draag deze edelsteen om de beste versie van jezelf te worden. De libelle symboliseert een gids in tijden van verandering en overgang. Dit symbool helpt jouw eigen kennis naar de voorgrond te brengen.