Toont alle 4 resultaten

Zijbalk weergeven
Weergeven 9 24 36
zwart
Sluiten

Ring Beauty Black Onyx silver

24.95
Deze elastische ring van A Beautiful Story is gemaakt van elastiek met sterling silver kralen en gefaceteerde zwarte onyx edelstenen. De binnenmaat is 16,5 mm. Zwarte onyx is serieus en krachtig. Soms heb je dat extra zetje nodig. Maar durf je het eigenlijk niet alleen. Met zwarte onyx heb je de focus en het vertrouwen om te doen waar je naar verlangt. Samen kom je er.
paars
Sluiten

Ring Beauty Garnet gold

29.95
Deze elastische ring van A Beautiful Story heeft met goud gevulde kralen en vijf kleine facetgeslepen edelstenen van granaat. De binnenmaat is 18 mm. Granaat is niet te missen. Een krachtige en energieke steen in een vuurrode kleur. Granaat zit vol passie, motivatie en creativiteit.
groen
Sluiten

Ring Beauty Aventurine gold

29.95
Deze elastische ring van A Beautiful Story heeft met goud gevulde kralen en vijf kleine aventurijn edelstenen. De binnenmaat is 18 mm. Heb je extra vertrouwen nodig voor een spannende stap in je leven? Denk aan een nieuwe baan, een ander huis. Aventurijn gaat met je mee. Samen wordt het een begin van iets feestelijks.
oranje
Sluiten

Ring Beauty carnelian gold

29.95
Deze elastisch ring is gemaakt van goud gevulde (gold filled) kralen en vijf gefaceteerde carneool edelstenen. De binnenmaat van de ring is 16,5 mm. Carneool is moedig en creatief. Weet je niet waar te beginnen? Carneool gaat met je mee en wijst je de weg.