Toont alle 6 resultaten

Zijbalk weergeven
Weergeven 9 24 36
groen
zand
Sluiten

Regenjas Coat

110.00
De Coat van Rains is een stijlvolle regenjas die gemaakt is van een lichte waterdichte stof. Het is een klassiek model jas, gemaakt van duurzaam materiaal. De stof is vederlicht en ademend. De capuchon heeft een klep en koordsluiting. Deze jas heeft verticale zakken, drukknopen om de manchetten af te sluiten, ventilatiegaten onder de armen en ultrasonisch gesealde naden. Ook geschikt voor mannen.
regenjas curve rains
antraciet
groen
l.grijs
marine
zwart
Sluiten

Regenjas Curve

99.95
De Curve van Rains is een vrouwelijk model regenjas, gemaakt van een verderlichte waterdichte stof van duurzaam materiaal. Deze jas heeft een strikceintuur, een capuchon met klep en een koordsluiting. De ruime zakken sluiten met drukknopen. Onder de armen zitten ventilatiegaten.
marine
zwart
Sluiten

Regenjas Fishtail Parka

135.00
Regenjas Fishtail Parka van Rains is een ruimvallende parkajas. De jas is gemaakt van duurzaam materiaal en de binnenzijde van gerecyclede PET-flessen. De stof is vederlicht, ademend en waterdicht.
-50%
khaki
Sluiten

Regenjas Holographic Curve

115.0057.50
Regenjas Holographic Curve van Rains met vrouwelijke belijning net boven de knie met ritssluiting en drukknopen. De capuchon heeft een klep en koordje. De jas is gemaakt van duurzaam materiaal en de binnenzijde van gerecyclede PET flessen. De stof is vederlicht, ademend en waterdicht en heeft een holografisch effect.
Sluiten

Regenjas short Coat

95.00
De short Coat van Rains is een stijlvolle regenjas die gemaakt is van een lichte waterdichte stof. Het is een klassiek model jas, gemaakt van duurzaam materiaal. De stof is vederlicht en ademend. De capuchon heeft een klep en koordsluiting. Deze jas heeft verticale zakken, drukknopen om de manchetten af te sluiten, ventilatiegaten onder de armen en ultrasonisch gesealde naden. Ook geschikt voor mannen.
-30%
Sluiten

Regenjas W coat black

95.0066.50
Regenjas W coat van Rains met ritssluiting. De jas is gemaakt van een duurzaam materiaal en de binnenzijde van gerecyclede PET flessen. De stof is vederlicht, ademend en waterdicht.