Toont alle 5 resultaten

Zijbalk weergeven
Weergeven 9 24 36
Sluiten

Regenjas Belt jacket

95.00
Regenjas Belt Jacket van Rains heeft grote opgestikte zakken, een capuchon en een vaste ceintuur. De jas is gemaakt van een duurzaam materiaal en de binnenzijde van gerecyclede PET flessen. De stof is vederlicht, ademend en waterdicht.
groen
zand
Sluiten

Regenjas Coat

110.00
De Coat van Rains is een stijlvolle regenjas die gemaakt is van een lichte waterdichte stof. Het is een klassiek model jas, gemaakt van duurzaam materiaal. De stof is vederlicht en ademend. De capuchon heeft een klep en koordsluiting. Deze jas heeft verticale zakken, drukknopen om de manchetten af te sluiten, ventilatiegaten onder de armen en ultrasonisch gesealde naden. Ook geschikt voor mannen.
regenjas curve rains
antraciet
groen
marine
zwart
Sluiten

Regenjas Curve

99.95
Regenjas Curve van Rains met vrouwelijke belijning net boven de knie met ritssluiting en drukknopen. De capuchon heeft een klep en koordje. De jas is gemaakt van duurzaam materiaal en de binnenzijde van gerecyclede PET flessen. De stof is vederlicht, ademend en waterdicht.
d.bruin
d.groen
Sluiten

Regenjas fishtail Parka

125.00
Regenjas Fishtail Parka van Rains met ritssluiting, schuine zakken en een capuchon. De jas is gemaakt van een duurzaam materiaal en de binnenzijde van gerecyclede PET flessen. De stof is glanzend, vederlicht, ademend en waterdicht.
Sluiten

Regenjas Long Jacket

95.00
Lange regenjas met capuchon. De jas is gemaakt van een duurzaam materiaal en de binnenzijde van gerecyclede PET flessen. De stof is vederlicht, ademend en waterdicht.