dunne breisels

Dunne breisels

De zomercollectie stroomt binnen, maar buiten is het nog koud. Toch kun je al genieten van onze zomerse knitwear. De dunne breisels van alpaca of katoen zijn ademend en kunnen dus ook goed in de zomer gedragen worden!

Verder lezen

print

Print verbindt

De print is nog altijd een fashion statement. Wil je opvallen met jouw outfit? Print! Vooral grote prints, van bijvoorbeeld bloemen of strepen, zul je deze zomer veel gaan zien.

Verder lezen

Voor iedereen een blouse

Voor iedereen een blouse

Of je nu op zoek bent naar een trendy oversized blouse met wijde pofmouw en relaxte pasvorm of liever houdt van vrouwelijk of klassiek, dit seizoen zien we de blouse in allerlei soorten en kleuren.

Verder lezen

Go sporty chique

Sporty Chique

Sporty Chique, de lentetrend waar je niet meer omheen kan. Deze trend kan je stylen door sportieve items te combineren met klassieke basics.

Verder lezen

de zomercollectie van king louie

De zomercollectie van King Louie

De zomercollectie van King Louie heet “A trip down Memory Lane” en vertelt een verhaal over vrouwen die hun eigen weg gaan. Gewaagde prints en aparte kleurcombinaties staan in deze collectie centraal.

Verder lezen

white stuff

New Stuff van White Stuff

De nieuwe collectie van White Stuff druppelt binnen! Ben jij al klaar voor een zomerse linnen jurk? Of ga je liever voor de leuke tuinbroek met een longsleeve? Neem een kijkje en laat je inspireren!

Verder lezen

Regenjassen

De Regenjassen van Rains en Seasalt

Namens De Klaproos wensen wij al onze klanten een gelukkig en gezond 2023! Hopelijk heeft iedereen een fijne jaarwisseling gehad en kan de Dry January beginnen. Alleen is het buiten niet zo dry als je zou willen…

Verder lezen