green-friday

Green Friday

Het is weer Green Friday bij De Klaproos! Geen hoge kortingen die aanzetten tot impulsaankoop maar een podium om onze duurzame merken in de spotlight te zetten!

Verder lezen

Herfstige printjes

Deze week lichten wij de herfst printjes uit. Populair zijn de ruitjes, bloemetjes en de bubbels. Maar welk patroon je het meest tegen zult komen deze herfst is de “pauwenprint”.

Verder lezen

white stuff

White Stuff

White Stuff is een van onze duurzame merken. Het merk is in 1985 opgericht door twee ski liefhebbers (vandaar ook de naam) uit Londen. Ze verkochten t shirts om hun wintersport te kunnen bekostigen.

Verder lezen

inti

INTI

INTI is één van onze favoriete duurzame merken. Steek voor steek wordt elk item liefdevol gemaakt door de lokale breiers uit Ecuador.

Verder lezen

new-york-in-de-jaren-70

New York in de jaren 70

Deze collectie van King Louie is geïnspireerd op New York in de jaren 70. In die tijd draaide de mode om individualiteit; het was tijd om jezelf te zijn!

Verder lezen

Winterjassen

Winterjassen Parade

Dit zijn de nieuwe winterjassen van dit seizoen! Van de vertrouwde modellen van Seasalt, tot de nieuwe eyecatchers van King Louie.

Verder lezen

truienweer

Truienweer

Shop nu de mooiste truien van je favoriete merk. Wat dacht je van een zachte kid mohair trui van No Man’s Land, een 100% biologische katoenen trui van Kuyichi, of een fijne alpaca eco trui van By-Bar?

Verder lezen

corduroy

Corduroy

Het is weer helemaal in: Corduroy. Deze fijne ribstof was vroeger uitsluitend voor de elite. In de jaren ’70 werd het gedragen door de hippies. Ook was de stof erg geschikt voor werkpakken…

Verder lezen