mode van masai

Zomermode van Masai

De zomercollectie van het Deense Masai bestaat uit heerlijke stoffen, fijne pasvormen en leuke prints. We zien lichte en luchtige stoffen als viscose en linnen. De prints zijn vooral grafisch en tropisch. Voor ieder wat wils dus!

Verder lezen

lange zomer jurken

Zomerkriebels met jurken!

We zullen nog even moeten wachten op de warme zomerdagen, maar een beetje voorpret mag altijd! Een lange jurk is een echte must-have in de garderobe van elke vrouw. Combineer met een leuke pump of sandaal van Miz Mooz.

Verder lezen

linnen kleding

Linnen: een heerlijke stof

2021 wordt een zomer vol linnen! Linnen is luchtig, verkoelend en draagt prettig. Linnen is bovendien duurzaam. Laat linnen nu net dit jaar trendy zijn. En daar haken veel merken op in. Wij hebben o.a. linnen van By-bar, Heart, Belluna en White Stuff.

Verder lezen

Open zonder afspraak!

Vanaf woensdag 28 april hoef je geen afspraak meer te maken voor de stenen winkel. Dus kom gezellig langs wanneer het jou uitkomt! Om dit te vieren hebben wij samen met King Louie een hele leuke winactie in petto. Houd Facebook en Instagram van

Verder lezen

Nieuwe collectie van Zilch

Het eerste deel van de voorjaarscollectie van Zilch staat op onze webshop en hangt in de winkel! Het kleurrenpallet is vrolijk en veelzijdig: juicy lime, midnight blauw, blush roze, Hawaii black, porcelain petrol, bloesemrood en sky blue. Ook dit seizoen weer

Verder lezen

Basics van bio katoen

Een goede basic is fijner als het gemaakt is van bio katoen! Katoen dat is geteeld zonder het gebruik van pesticiden. Je kunt het gewoon wassen op 30 graden. Een lage temperatuur en kort wassen is natuurlijk beter voor het milieu!

Verder lezen

Afspraakje maken?

Tuurlijk is de webwinkel altijd open en daar ben je uiteraard van harte welkom. Maarrrrr…. Wij zijn er echt aan toe om jullie weer te zien! Dat kan en mag vanaf dinsdag 2 maart. Mail of bel om een afspraak te maken.

Verder lezen

Voorjaarstrend: de bloemenprint

De krokussen en narcissen staan in bloei en de bloemenprint siert de nieuwe voorjaarscollectie. We zien veelkleurige vrolijke prints bij onze merken. Van geel tot rood en van groen tot blauw.

Verder lezen