by-bar

Take a Break

De nieuwe collectie van By-Bar gaat over het beginnen aan een nieuw hoofdstuk. Met langere dagen en heldere hemels, hangt de lente in de lucht. Laat je inspireren door deze warme, dromerige collectie.

Verder lezen

Sarah short chambray blouse

Valentijnsdag!

Het is bijna zover; woensdag 14 februari is het Valentijnsdag! Heb jij al een mooie outfit voor deze speciale dag? Of zoek je nog een mooi cadeau om te vragen? Bekijk de shoppingpagina hieronder of bekijk de nieuwe producten!

Verder lezen

zomercollectie 2024

Zomercollectie 2024

De zomercollectie druppelt binnen! By-Bar en King Louie mogen het spits afbijten. Maar ook merken als Seasalt en White Stuff komen binnen druppelen…

Verder lezen

beige kleurnuances

Prachtige beige kleurnuances

Ontdek onze collectie met prachtige beige kleurnuances. Kies voor zachte materialen en tijdloze ontwerpen voor een moeiteloos chique look. Shop online of kom gezellig langs!

Verder lezen

Green Friday

Green Friday!

Het is weer Green Friday bij De Klaproos! We hebben een leuke selectie van “groene” items op een rijtje gezet. Neem bijvoorbeeld de Spencer Zina van The Alchemist, gemaakt van gerecyclede polyamide en gerecycled katoen.

Verder lezen

Go Happy Chic

Go Happy Chic!

Vrolijke prints in een formeel jasje! Deze week staat in het teken van formal. Maar dan wel met een vrolijke twist; Neem bijvoorbeeld…

Verder lezen

regenjassen

Het regent jassen!

We hebben weer (h)eerlijke regenjassen bij De Klaproos. Neem bijvoorbeeld de waterdichte jassen van Seasalt. Die zijn gemaakt van biologisch katoen en gerecycled polyester.

Verder lezen