linnen

Voel je lekker in linnen!

 Linnen is een fijne stof om te dragen tijdens de warme dagen. Dit materiaal isoleert en ventileert goed, wat voor een koel en luchtig gevoel zorgt. Bij De Klaproos hebben we veel linnen items in de collectie.

Verder lezen

Jan Jansen

Ga de zomer tegemoet met Jan Jansen

Ga de zomer tegemoet met Jan Jansen! Er staat ons een zomer vol feesten en partijen te wachten. Bij ons kun je terecht voor een mooie feestjurk of jumpsuit. En daar passen de iconische schoenen van Jan Jansen perfect bij!

Verder lezen

Mooie Nieuwe Zomer Items

Mooie Nieuwe Zomer Items

We hebben weer mooie nieuwe zomer items binnen gekregen! Hier een kleine greep uit deze vrolijke collecties. Van Catwalk Junkie tot Masai en van No Man’s Land tot Corel, er is voor ieder wat wils!

Verder lezen

Bevrijdingsdag

Bevrijdingsdag

Vandaag is het bevrijdingsdag! Op deze dag vieren we de vrijheid en beproeven we de liefde en het geluk. De nieuwe collectie van Catwalk Junkie sluit daar naadloos op aan.

Verder lezen

Tantä

Tantä

De Klaproos heeft een nieuw regenjassenmerk: Tantä! Dit Spaanse merk komt oorspronkelijk uit het Baskenland, waar het vaak druilerig weer is. De jarenlange ervaring zorgt voor een waterdicht ontwerp en het design is minimalistisch en tijdloos.

Verder lezen

Koningsdag

Koningsdag bij De Klaproos

Donderdag is het Koningsdag! Op 27 april vieren we het 10 jarig koningschap van koning Willem Alexander. Genoeg reden voor een feestje dus. Zoek je nog een passende outfit? Wij hebben een leuke selectie aan rood-wit-blauw én oranje kleding voor je gemaakt. Deze kun je ook na de feestdag nog dragen!

Verder lezen

La Fée Maraboutée

La Fée Maraboutée

Het merk La Fée Maraboutée heeft weer leuke items deze zomer. Bekijk de mooie collectie hieronder in de shoppingpagina, of kom gezellig langs in de winkel, want daar hebben we nog meer!

Verder lezen

vier het voorjaar

Vier het voorjaar!

De eerste zonnestraaltjes breken door en de terrassen lopen langzamerhand vol. April brengt een lach op ons gezicht! Vier het voorjaar met de nieuwe items van See U Soon, Masai, Komodo, Corel en King Louie. In deze verfrissende kleuren ben je helemaal klaar voor de lente.

Verder lezen

paasoutfit

Bijna Pasen!

Over ruim een week is het Pasen! Laat dit heerlijke lentefeest niet zomaar aan je voorbij gaan en vier het op je paasbest. Wij hebben prachtige kleding van de mooiste merken voor je op een rijtje gezet.

Verder lezen

de lente

De Lente

De lente is begonnen! De tijd van narcissen, krokussen en warmer weer. Wij hebben de mooiste lente-items voor je op een rijtje gezet.

Verder lezen