Blog

Mooie Kleding van Nice Things

Nice Things kleding

Het Spaanse Nice Things is één van de favorieten bij De Klaproos. We verkopen het met veel succes en daarom zit Nice Things al jaren in onze collectie. Het is een origineel merk waardoor het ook echt iets toevoegt. Dankzij merken als Nice Things kunnen we met recht zeggen dat De Klaproos een ‘breed assortiment’ aanbiedt, veelzijdig is, ofwel een ruime keuze heeft uit mooie, betaalbare kleding.

In 1995 begonnen Paloma Santaolalla en Miguel Lanna vanuit hun huiskamer in Barcelona met Nice Things. Het idee was een klein en uniek mode- en accessoire merk te creëren. Een uniek concept voor creatief gevoelige stijlvolle vrouwen die aandacht voor details kunnen waarderen.

Het unieke van het concept zit ‘m d’r in dat zij samen met alle betrokkenen zoals de ontwerpers, fabrikanten, leveranciers, detaillisten en natuurlijk de klanten een modisch concept hebben ontwikkeld.  Op hun eigen website hebben de mensen van Nice Things het over het creëren van een universum waarin leuke dingen gebeuren! Het merk wil opkomen voor positieve zaken in het leven en dat betekent dat er ook eisen worden gesteld aan de ethische aspecten van het productieproces. Na al die jaren kun je aan de huidige collecties zien waar dit alles toe heeft geleid.

De ontwerpen van Nice Things zijn verrassend en origineel. Het is Spaans, dus verwacht geen dikke vesten of ijstruien. Wel heel veel mooie prints die het merk door kunstenaars laat ontwerpen. Originele stoffen waaronder kreukende katoen en viscose. Het zijn kleren waar je heel vrolijk van wordt! En dat is precies wat ze bij Nice Things willen: je dag opfleuren.

Vandaag de dag wordt het ‘project’ Nice Things geleid door ‘founder’ Paloma Santaolalla en haar dochter Paloma Lanna. Met hun team laten zij zich inspireren door reiservaringen, boeken, tentoonstellingen en tal van andere zaken waar inspiratie uit te halen valt.

De Klaproos hoopt Nice Things nog lang te kunnen verkopen want wij en onze klanten ervaren het als een verrijking van onze collectie.