Lookbook

Moederdag

Zondag 10 mei is het moederdag

Zondag 10 mei worden alle moeders in het zonnetje gezet. Zeker in deze tijd een extra reden om goed te verwennen of verwend te worden. Vier alle moeders en vrouwen die je lief hebt met een mooie blouse, top of accessoire. En als je zelf moeder bent: geef bijtijds een ‘stille’ hint! Tip: laat je cadeau bij haar thuis bezorgen! Of kom gezellig langs in onze winkel.

 

antraciet
d.bruin
huidskleur donker
marine
zwart
Sluiten

Different 40 den panty opaque

16.95
De Different 40 DEN van Oroblu zit zo fijn dat je vergeet dat je hem draagt. Deze panty is geheel gemaakt van hetzelfde materiaal en heeft dus geen broekje. De panty is halfdoorzichtig en heeft een matte uitstraling en een perfecte pasvorm. kleur is marine
l.geel
Sluiten

Gemstone card Citrine gold

14.95
De armband is gemaakt van katoendraad en een Citrine edelsteen. De armband heeft een schuifslot van katoendraad. De Citrine edelsteen brengt helderheid en geluk in je leven. Draag deze edelsteen voor dat kleine beetje extra tijdens spannende momenten zoals sollicitaties of examens. De afmetingen van de kaart zijn: 74 x 74 mm. De binnenmaat van het armbandje is 15-22 cm.
zwart
Sluiten

Ketting charming bl onyx gold

39.95
Deze ketting is een combinatie van gekleurde glaskralen, messing kralen, een grote Zwarte Onyx edelsteen en 6 kleine hangende vergulde munten op een draad. De Zwarte Onyx symboliseert concentratie en vastberadenheid. Draag deze edelsteen voor extra focus zonder afgeleid te worden door je omgeving. De omtrek van de ketting is 70 cm.
l.groen
mud
paars
Sluiten

Oorbel cabochon chalcedony

39.00
Hangoorbel van SAS Desgn van zilver met een halfedelsteen van calcedony.
olijf
Sluiten

Tas Mieke

79.95
Het tasje Mieke van Harbour is klein schoudertasje heeft 2 vakken met ritssluiting, 1 binnenin en 1 aan de buitenkant. Het tasje heeft een ronde klep die sluit met een magneet. Dit tasje heeft een lange verstelbare schouderband.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *