Blog

Hippe Mode Van Catwalk Junkie

catwalk junkie mode

Als je verslaafd bent aan mode, maar niet in de wieg bent gelegd om het allemaal bij te houden willen de mensen van Catwalk Junkie je graag een handje helpen. Want zo begon het: een groepje vrienden op zoek naar een originele manier om zich te uitten. Ze waren uitgekeken op de mode industrie en vonden dat het beter kon. Catwalk Junkie laat zich inspireren door wat zich op de catwalk aandient, maar gaat daar vervolgens op een originele en creatieve manier mee aan de slag zodat er altijd net weer even iets anders uit de bus rolt.

Catwalk Junkie heeft het hoofdkantoor in Amsterdam, maar verkoopt haar kleding in heel Europa en in de Verenigde Staten. Daar laat het ontwerpteam zich graag inspireren en dan vooral in New York. Dus als je je aangesproken voelt door de health-hipster lifestyle en na je workout in het park graag even bijkomt met een soy latte dan vind je Catwalk Junkie op je pad.

Dit ‘feel good’ merk begon in 2009 en toen was het nog heel klein. Eigenlijk was het niet meer dan een rek opvallende t-shirts en sweats. Inmiddels hebben we het over een complete collectie blikvangers, gemaakt van mooie kwaliteit stoffen. Catwalk Junkie heeft in die jaren naam gemaakt met verrassende ontwerpen, speelse accenten en gedurfde prints.

Bij Catwalk Junkie zeggen ze dat ze willen inspireren en niet willen dicteren. De ontwerpers willen zich losmaken van regeltjes want die leiden alleen maar tot beperkingen. Het doel is om vrouwen te laten stralen en aan te moedigen zich vrij te uiten met ontwerpen die creativiteit en positiviteit overbrengen. De makers willen eindeloos streven naar geluk vanuit een grenzeloze nieuwsgierigheid. Ze drijven op passie en inventiviteit en gaan altijd voor de extra glimlach!

Als dit nog niet voldoende redenen zijn om eens naar de collectie van Catwalk Junkie te kijken….. Wat willen we dan nog meer?