Blog

De Feestelijke Kleding Van Traffic People

traffic people kleding

Wat hebben Lauren Bacall, Anita Pallenburg, Ava Gardner en Bianca Jagger met elkaar gemeen? Zij vormen sinds 2002 de inspiratiebron voor het Londense modemerk Traffic People. Vanuit Portobello Road en Camden wordt een eigentijdse draai gegeven aan op vintage geïnspireerde mode. En dit alles voor vrouwen die een tijdloos ontwerp willen met de juiste hoeveelheid ondeugendheid om hun unieke kanten in te laten weerspiegelen.

Vrouwen die voor Traffic People kiezen hebben lef want ze schuwen de opvallende prints, de glamoureuze uitstraling en de bijzondere stoffen niet. De kleding ontwerpers van het feestelijke Traffic People houden wel van een glittertje en ze maken graag gebruik van fluweel.

Het designethos van Traffic People is om nieuwe modetrends te omvatten in een eigentijdse stijl met een vintage, edgy gevoel. Oorspronkelijk waren het vooral invloeden uit de jaren 20 en 30 die hun stempel drukten op de kleding collecties. In de loop der jaren heeft dit zich ontwikkeld en zijn er tijdloze modellen uit de vijftiger jaren bijgekomen en zien we soms een knipoog naar de leuke stijlen van het feestelijke disco-glamour seventies tijdperk.

Het kleine ploegje designers ontwerpt met de ‘Traffic People Girl’ in het hart. Ze houden van verrukkelijke details, uitbundige prints en unieke kwaliteitsstoffen. Ze zorgen er voor dat hun assortiment uniek is zodat het zich onderscheidt van andere onafhankelijke labels. De Klaproos verkoopt tops, jurken, jumpsuits, broeken en blouses van Traffic People. Door de eigentijdse uitstraling is het een fijn merk om in de winkel en op het web te hebben. Je doet jezelf tekort als je geen kijkje neemt in onze webshop!

Traffic People begon in 2002 vrij kleinschalig. Er werd vooral geleverd aan onafhankelijke boetieks in Groot-Brittanië. Inmiddels kun je het merk wereldwijd tegenkomen, maar bij Traffic People gaan ze er prat op dat ze massa productie vermijden zodat de Traffic People Girl niet snel de kans loopt om op een feestje een andere Traffic People Girl in dezelfde outfit tegen te komen!