Blog

Vrouwelijke Damesmode Van YAYA

yaya kleding

Met meer dan 2500 verkooppunten over de hele wereld en 25 conceptstores in 5 verschillende landen kun je wel stellen dat YAYA zich heeft bewezen. Deze wereldzaak wordt geleid vanuit het kleine dorp Halfweg onder de rook van Amsterdam.

YAYA is een lifestyle merk dat comfortabele en vrouwelijke collecties maakt. Het merk onderscheidt zich met zachte stoffen en afgezwakte kleuren. Charmant met een stoere touch, zeggen ze van zichzelf en wij kunnen dat onderschrijven.

Aan de collecties valt originaliteit af te lezen. YAYA maakt vrouwelijke kleren waarmee je moeiteloos kunt combineren. Vaak zie je verrassende stoffen als satijn of leatherlook items.

YAYA wil naast het leuke en mooie van mode ook verstandig omgaan met mens & milieu. Zo bezoeken medewerkers van YAYA de fabrieken in India, China, Turkije en Griekenland om te controleren of de arbeidsomstandigheden deugen. Het merk wil eerlijke handel zonder corruptie en omkoping en helpt waar mogelijk mee aan het beschermen van mensenrechten. YAYA kleding wordt in ieder geval niet door kinderen gemaakt. Het merk stelt eerlijke prijzen te betalen. Er wordt niet met gevaarlijke of vervuilende materialen gewerkt en waar mogelijk wordt aan afvalscheiding gedaan.

Kijk vooral eens bij onze collectie YAYA items en vorm jezelf een oordeel. Het is echt een merk met een eigen uitstraling waardoor het niet meer van hetzelfde is, maar een mooie bijdrage levert aan de veelzijdigheid van De Klaproos . Mooie tops, eigenzinnige truien, blouses, broeken en rokken. Veelal gedempte kleuren en vaak met originele modische details.

YAYA werkt veel met off white, zand, crème en zacht bruine kleuren en het leuke daarvan is dat je er eindeloos mee kunt combineren. Je kunt er voor kiezen om het stijlvol met andere gedempte kleuren te matchen, maar je kunt het ook accentueren door het juist af te zetten tegen felle kleuren. Probeer maar eens!