Boven de € 50,- geen verzendkosten

Over ons

De Klaproos bestaat sinds 1999. Voor die tijd had ik al een winkeltje in de Wolvenstraat, één van de negen straatjes in de Jordaan. Daar heb ik de ervaring opgedaan die nodig is om van De Klaproos een succes te maken. Overigens heb ik dat samen met Tineke van Dijk gedaan, met haar ervaring als styliste hebben wij elkaar altijd goed aangevuld. In 2017 heeft Tineke besloten een andere weg in te slaan.

De Klaproos valt vanaf dag één op door de creatieve en verrassende stijl van inkoop. Zo zie je in De Klaproos veel uitbundige kleuren en printjes terug, wat ook wel de ‘huisstijl’ van de winkel genoemd kan worden. Maar goede basics zijn ook onmisbaar in De Klaproos – kleding moet draagbaar en comfortabel zijn. 

Het team van de Klaproos bestaat uit enthousiaste vrouwen die je altijd graag helpen om een nieuwe outfit samen te stellen. Veel van deze vrouwen werken al jaren bij ons, iedereen heeft een eigen functie – bijvoorbeeld het stylen van de etalage of de fotografie van de webshop. Wij geven eerlijk advies en houden ervan om te experimenteren met verschillende stijlen en materialen. Ben je op zoek naar een outfit voor een speciale gelegenheid? Wij adviseren en helpen je graag om te vinden waar jij naar op zoek bent!


Caroline Kraft

Newsletter

* E-mailadres: