Blog

Panty’s Van Oroblu

oroblu panty

Voor panty’s, maillots, kousen en sokken kun je ook bij De Klaproos terecht want sinds jaar en dag verkopen wij de beenmode van Oroblu. Dit is hét Italiaanse legwear merk voor vrouwen. Oroblu wordt gemaakt door de CSP International Fashion Group dat zijn vestiging heeft in de regio Castel Goffredo. Om je een indruk te geven van de omvang van de beenmode industrie in deze regio: 2/3 van de beenmode consumptie in Europa en 1/3 van de mondiale beenmode consumptie komt hier vandaan!

CSP is een beursgenoteerde multinational. Nu gaan wij niet zeggen dat grote merken altijd beter zijn, want bij De Klaproos hechten wij zeer aan de kleinere merken die met hun eigenheid de originaliteit van een kledingkast waarborgen. In het geval van panty’s heeft de grootschaligheid waarmee Oroblu wordt gemaakt echter het voordeel dat er geïnvesteerd kan worden in research en innovatie. Dat er een enorme technische know how is en dat er continu aan productontwikkeling kan worden gedaan.

De Oroblu collecties kenmerken zich door een tijdloze elegantie, een zeer hoog draagcomfort en goede prijs-kwaliteitverhouding. De buitengewone aandacht voor details en de scherpe blik op de ontwikkelingen in de modewereld maken de Oroblu producten wereldwijd geliefd. De vele trouwe fans van deze Italiaanse stijl waarderen de betaalbare luxe die het merk biedt.

Oroblu biedt een breed assortiment van beenmode, zowel basis-als fashion collecties. De Klaproos verkoopt de panty’s, sneakersokken, kniekousen en maillots van Oroblu al jaren met veel succes. Met welluidende namen als de Different, de Magie, de Vanite en de Satin wordt een breed scala aan panty’s geboden. Kijk maar eens bij Oroblu in deze webwinkel.

Oroblu wordt in Nederland vertegenwoordigd door Hosiery Center. Deze importeur is sinds 1979 specialist op het gebied van beenmode. Het bedrijf verzorgt de in- en verkoop, distributie, marketing en promotie van een aantal bekende kwaliteitsmerken. Met de merken Oroblu en Spanx richt Hosiery Center zich op de modebewuste consument.