Boven de € 50,- geen verzendkosten

Veilig webwinkelen bij Deklaproos.nl

Malafide webwinkels leveren niet het product dat ze beloven of ze leveren helemaal niet. Geld kwijt. Hoe kun je dat voorkomen. De Consumentenbond geeft tips hoe je de 80.000 bonafide webwinkels in Nederland kunt onderscheiden van de 20.000 neppers.

Eén van de tips is dat je goed naar de adresbalk moet kijken. Het adres moet beginnen met https en er moet een slotje staan afgebeeld. Lees ervaringen van andere consumenten en kijk of de webwinkel een keurmerk heeft. Met dat laatste zijn wij het niet echt eens en het is vreemd dat de Consumentenbond dit nu als tip meegeeft. Dezelfde Consumentenbond waarschuwt immers voor nepkeurmerken en voor webwinkels die wél het keurmerk plaatsen, maar niet zijn aangesloten bij de betreffende organisatie.

Hoe kun je dan zien of De Klaproos een betrouwbare webwinkel is? Dat is eenvoudig. Wij hebben ook een winkel aan de Middenweg 41 waar je kunt binnenlopen en een praatje kunt maken. En denk je echt dat merken als King Louie, Corel, Belluna, Heart, Yaya, Cowboysbag, No Man’s Land en bijvoorbeeld Penn & Ink hun kleding in een onbetrouwbare webwinkel willen zien? Dit zijn allemaal Nederlandse merken die echt weten dat ze bij De Klaproos in de web-etalage staan. Ook de agenten van de buitenlandse merken als White Stuff, Masai, Levi’s, Ilse Jacobsen en Rains en de talloze andere merken in onze webshop zouden geen zaken met ons willen doen als wij de boel besodemieteren. En mocht er ooit een nep Deklaproos webwinkel opduiken dan zijn de lezers van onze nieuwsbrief de eerste die het weten. Nog een reden om je aan te melden voor deze wekelijkse update uit ons mode walhalla! 

Newsletter

* E-mailadres: