Blog

Nieuw Seizoen, Nieuwe Collecties!

nieuw seizoen nieuwe collecties

We hebben de jassen van Seasalt weer! Die hebben we vier jaar moeten missen, maar nu is de jas die zelfs het gure winterweer van Cornwall het hoofd kan bieden terug in onze collectie. En er zijn nog veel meer jassen: van Catwalk Junkie, LangerChenn, King Louie en Levi’s. Dat heb je als de herfst zich duidelijk heeft aangekondigd, de dagen korter worden en de temperaturen dalen.

Naast de jassen is het hele aanbod inmiddels najaarproof. Het overgrote deel van de nieuwe collectie is binnen. Dat was ook dit jaar weer passen en meten want de najaarscollectie neemt veel meer plaats in dan de zomerjurkjes en bermuda’s die in de zomermaanden overheersen.

Buiten de evergreens die je ook nodig hebt in je garderobe valt op dat het weer tijd is voor rib. Babyrib, brede rib, corduroy of hoe je het allemaal kunt noemen, je ziet het terug bij de broeken en jasjes van verschillende merken.

Ook van de laatste tijd is de trend van de kleurrijke broeken. Niet dat de blauwe en zwarte broeken hebben afgedaan, maar we zien wel degelijk meer rood, blauw, groen en geel. En het ziet er naar uit dat er steeds vaker een blazer of jasje in dezelfde stof bijgekocht kan worden zodat er volgend jaar wellicht sprake is van een pakkentrend.