Blog

Miz Mooz Schoenen

miz mooz schoenen

Bij Miz Mooz vinden ze zichzelf een stelletje mafketels, maar dan wel mafketels die helemaal weg zijn van schoenen. Als ze niet aan het werk zijn staan ze op de bowlingbaan rauwe vis te eten en grappen te maken.

Zoals veel start-ups begon Miz Mooz in een New Yorkse kelder. Inmiddels zitten ze wel een paar etages hoger en zoals bekend kan het in NY altijd nóg hoger. De eerste jaren ging het om een klein merk dat in een beperkt aantal winkels werd verkocht. Inmiddels is Miz Mooz één van de bepalende schoenmerken in de straten van New York en begint het ook in het buitenland door te breken. Bijvoorbeeld bij De Klaproos.

De makers van Miz Mooz huldigen het principe dat mode en comfort goed samengaan. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je schoenen koopt die er geweldig uitzien, maar die je voeten pijnigen. Daarnaast wil Miz Mooz uitzonderlijke kwaliteit leveren en het ook nog betaalbaar houden. Daar kun je niks op tegen hebben…

Het leer dat wordt gebruikt voor de Miz Mooz schoenen is van een mooie kwaliteit. Er wordt uitsluitend ingekocht bij ethisch ingestelde Europese leerlooierijen. Want ook al is het merk Amerikaans, het leer komt uit Europa en de productie vindt plaats in Europese familiebedrijven waar ambachtelijk wordt gewerkt.

Zoals gezegd willen ze bij Miz Mooz dat stijl en comfort samengaan. De schoenen moeten dus net zo lekker zitten als dat ze mooi zijn. Dat comfort zit ‘m in de gedempte voetbedden, de op maat gemaakte rubberen zolen en de verstelbare sluitingen.

De Klaproos verkoopt Miz Mooz omdat we de schoenen, pumps en sandalen leuk vinden. En we zien dat wat het merk beoogt ook wordt waargemaakt, want het loopt lekker! Kijk vooral bij Miz Mooz in deze webshop om te zien of er voor jou een leuke schoen tussen zit!