Blog

MAC Broeken

mac broeken jeans

Een perfect passende broek voor elk type vrouw, dat is waar MAC voor staat. En het is een succes!  MAC maakt elk jaar meerdere collecties om de vier verschillende ‘type’ vrouwen die ze voor ogen hebben te kunnen bedienen. Er wordt gebruik gemaakt van hoogstaande materialen. Het draagcomfort wordt geoptimaliseerd door toevoeging van lycra in de stoffen.  De prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend.

MAC jeans zijn er voor elke dag van het jaar, voor elk weertype en voor alle gelegenheden. Mac is echt een broekenspecialist. Het bedrijf is gevestigd in de Boven-Palts, vlakbij Regensburg. Het is dus een Beiers bedrijf dat al meer dan 40 jaar bestaat.

De Klaproos heeft een aardige collectie MAC broeken op voorraad. Je kunt dus uitzoeken welke broek bij jou en je figuur past. Je kunt kiezen uit skinny jeans in een modieuze wassing, een ontspannen casual, of een trendy model.

De Angela, de Anna, de Melanie en de Chiara zijn een paar van de MAC modellen met een lange staat van dienst. Die modellen heb je dan weer in verschillende stoffen en kleuren. De MAC Dream is al jaren een van de succesnummers bij De Klaproos. Ook daarvoor geldt dat er verschillende stoffen en kleuren zijn. Zo heb je de Dream boot denim, de Dream bootleg luxury, de Dream Chic denim, de Dream jeans skinny marine, de Dream straight, de Dream skinny authentic.

Naast de uitdaging om modieuze broeken met een perfecte fit te maken stellen de makers van MAC zich ten doel zorg te dragen voor mens en milieu. Het gaat ze daarbij om de hele keten, van de productie tot aan de levering van de broeken. Er wordt steeds gewerkt aan technische innovaties waardoor er steeds minder water, energie en chemicaliën gebruikt hoeven te worden. MAC helpt dus mee de kledingindustrie te verduurzamen.

Voor elke situatie de perfecte allrounder: MAC-jeans.