Blog

Luxe Tops & Shirts Van Rosemunde

rosemunde tops & shirts

Elke dag een luxe gevoel met de tops & shirts van Rosemunde

Het Deense Rosemunde wil vrouwen elke dag een luxe gevoel geven. En die alledaagse luxe vertaalt zich sinds de oprichting van het merk in 2004 het best in de iconische zijden top die ook bij De Klaproos in de collectie te vinden is. Voor deze zijden essentials wordt alleen de allerbeste zijde gebruikt in een mix van 70% zijde en 30% katoen. Deze combinatie laat je huid ademen en reguleert je lichaamstemperatuur. Hierdoor blijf je warm als het koud is en koud als het warm is. De Rosemunde tops zijn gebreid als buizen zonder zijnaden waardoor ze ongeacht de lichaamsvorm een geweldige fit hebben. Bovendien is Rosemunde geworteld in Scandinavische waarden, met romantische vrouwelijke dynamiek als kern. Functionaliteit en vrouwelijkheid zijn de twee essentiële elementen bij Rosemunde.

Het is niet bij Denemarken gebleven….

Rosemunde heeft wereldwijd verkooppunten en monomerk stores. De Flagshipstore zit in Kopenhagen aan de Jaegersborg Allé. Maar als je toevallig in de buurt van Beijing bent kun je de collectie ook zien & kopen in de Rosemunde merkwinkel in Raffle City. Inmiddels heeft Rosemunde al tien merkwinkels in China, waaronder een brandstore in één van de drukste voetgangersstraten van Shanghai, Nanjing Road. Even verderop in Azië, vanuit het warenhuis Tokyo-Honten, worden de Japanse klanten op hun wenken bediend vanuit de shop-in-shop van Rosemunde. De moeite van een bezoekje waard!

Voor de klassiekers van Rosemunde kun je bij De Klaproos terecht. De Strap top Billie is een heel fraaie top met kant afwerking. Sierlijk, feestelijk en heel draagbaar. Deze top heeft spaghettibandjes en een v-hals.

De Silk top Babette vintage lace is een andere topper uit de Rosemunde collectie. Dit is een ribgebreide mouwloze top met kant langs de hals. De onderkant heeft een schulprandje.

Bekijk de tops & shirts van Rosemunde maar eens in de webwinkel van De Klaproos en kijk of jij daar ook een luxe gevoel van krijgt.