Blog

LauRie: Deense Dames Broeken

laurie dames broeken

De Klaproos verkoopt sinds jaar en dag de fijne broeken van het Deense LauRie. Comfortabele broeken die op een duurzame manier geproduceerd worden. ‘Het moet goed voelen’, zeggen ze bij LauRie. En dat bedoelen ze dus heel dubbelzinnig. De broeken moeten prettig, mooi en lekker zitten. Daarnaast voelt het goed aan als je weet dat er met oog voor mens en milieu geproduceerd wordt. Dus geen misstanden in fabrieken en geen schadelijke chemicaliën die de planeet verwoesten.

LauRie ontwerpt al meer dan drie decennia twee collecties per jaar. Bij iedere collectie wordt nieuwe ervaring opgedaan die de volgende collectie nog beter maakt. Zo ontwikkelt het merk zich van goed naar steeds beter.

De Klaproos heeft sinds jaar en dag de basic broeken van LauRie in de schappen liggen. Comfortabele broeken die gemaakt zijn met de focus op pasvorm en comfort. De doelgroep bestaat uit modebewuste vrouwen van alle leeftijden die ongekende kwaliteit en onovertroffen comfort waarderen.

De broeken worden ontworpen in Denemarken, geproduceerd in Europa en gedragen door vrouwen in de hele wereld. LauRie wordt verkocht in meer dan 1200 winkels in 20 verschillende landen. LauRie stelt op haar website dat ze de grootste selectie basisbroeken van Noord-Europa presenteert. Het merk wil dat vrouwen in alle soorten en maten zich prettig voelen in de broeken. Daarom is de pasvorm bij LauRie heilig. LauRie wil met meer dan 30 jaar ervaring, veel verschillende maten en modellen voor iedere vrouw ten minste één perfecte broek in het aanbod hebben.

Met de modellen Betty, Bella en Vicky heeft De Klaproos een paar klassieke basics van LauRie in de winkel liggen. Aansluitende taillebroeken met een meer dan prima prijs kwaliteit verhouding. De broeken hebben de nodige stretch, dus zitten ze heel comfortabel.

LauRie was het eerste damesmodemerk in Denemarken dat in 2016 het standard 100 certificaat van OEKO-TEX binnen heeft gehaald. Dit biedt de klanten de garantie dat er geen schadelijke chemicaliën zijn gebruikt die slecht zijn voor de huid. Zelfs de ritssluiting in jou LauRie broek is gegarandeerd gifvrij geproduceerd.

Het motto van LauRie is dan ook: Het moet goed voelen!