Lookbook

Kom in de zomerse stemming met deze jurkjes!

Kom alvast in de zomerse stemming met de jurkjes van De Klaproos! Voor elke gelegenheid hebben we wel een jurk: een feest, het strand, werk of verjaardag. Wat dacht je bijvoorbeeld van de 70’s Hollywood dress van Very Cherry met stip? Combineer met leuke pumps van bijvoorbeeld Miz Mooz, Nice Things of Sanita. Houd de webshop goed in de gaten want de komende weken zullen we meer zomerjurkjes toevoegen…Laat de zomer maar snel komen!

blauwdruif
oranje
Sluiten

Jute Heel sandal

134.00
Mooie sandaal van Nice Things met 3 suede bandjes en een verstelbaar bandje om de hiel. Deze zomerse sandaal heeft een blokhak afgezet met jute.
Sluiten

Sandaal Altaire

99.95
Leuke leren retro sandaal van Miz Mooz met een handgemaakte rubberen zool. De Altaire heeft een zacht voetbed en een goed sluitend verstelbaar riempje. Dit alles tezamen zorgt voor de perfecte pasvorm.
Sluiten

Sandaal Aster

85.00
Leuke leren retro sandaal van Miz Mooz met een handgemaakte rubberen zool. De sandaal Aster heeft een zacht voetbed en een goed sluitend verstelbaar riempje. Dit alles tezamen zorgt voor de perfecte pasvorm.
bruin
zwart
Sluiten

Sandaal Natasha

119.95
Leuke leren retro sandaal van Miz Mooz met een handgemaakte rubberen zool. De Natasha heeft een zacht voetbed en een goed sluitend verstelbaar riempje. Dit alles tezamen zorgt voor de perfecte pasvorm.
bruin
marine
Sluiten

Sandaal Shay

139.95
Sandaal Shay van Miz Mooz in een midnight uitvoering. Deze leuke sandalen open je met een rits waarna de riempjes je voeten omsluiten. De sleehak is ongeveer 5 cm. hoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *