Blog

De kleding van het Deense Masai

kleding van masai

Masai is een van de merken die al heel lang deel uitmaken van de Klaproos collectie. Dat komt omdat de jurken, tunieken, tops, broeken en blouses van Masai iets toevoegen, een dimensie die de collectie completer maakt. Masai is namelijk niet makkelijk met andere merken te vergelijken. Daarom heeft Masai ook een grote en trouwe aanhang.

De unieke modellijnen maken het makkelijk om de meest flatterende pasvorm te vinden voor ieder lichaamstype en persoonlijke smaak. Naast de shapes werkt Masai met de fijnste kwaliteit comfortabele stoffen en produceert het ook nog eens duurzaam met oog voor alle facetten binnen de hele keten van het productieproces.

De verschillende modellijnen -shapes- zijn de fitted, de a-shape, shaped, oversize, straight en casual. Maar misschien is de Bias wel de belangrijkste modellijn uit de Masai collectie. BIAS is een van de meest populaire vormen omdat het bij de meeste lichaamstypes past. Het wordt gekenmerkt door het feit dat de stof diagonaal is gesneden en daardoor mooi en elegant om het lichaam wordt geslagen – met dezelfde flexibiliteit als elastische stof – ideaal voor vrouwen in alle soorten en maten die van een vrouwelijk silhouet houden.

Masai ontwerpt en verkoopt kleding voor modebewuste vrouwen die de voorkeur geven aan een ontspannen en individuele stijl. Ze gebruiken een interessante verscheidenheid aan verschillende silhouetten in een mix van fijne stoffen in hoge kwaliteit en prachtige patronen om de unieke look te creëren waar ze bekend mee zijn geworden. En dat al weer enige tijd want Masai Clothing Company is opgericht in 1992. Tegenwoordig wordt de kleding verkocht door meer dan 1.300 onafhankelijke retailers en warenhuizen in 25 landen en in de 13 eigen conceptstores in Denemarken.

Masai is typisch zo’n merk dat je een keer moet proberen want als het klikt tussen jou en Masai dan zou het wel eens om een erg lange en gelukkige relatie kunnen gaan. Zo’n verhouding waarvan je alleen maar kan dromen…