Boven de € 50,- geen verzendkosten

Nieuwe producten

Lookbook

New Season, New You: White Stuff

Na de nieuwe collectie van King Louie zijn er deze week nu ook artikelen van het Engelse merk White Stuff binnen gekomen. We zien frisse voorjaarskleuren, vrolijke prints (kattenliefhebbers opgelet!) en draagbare stoffen.  Bovendien is bijna alles goed met elkaar te combineren.

Er is natuurlijk ook nog White Stuff te vinden in de uitverkoop.

Maar: OP = OP!

Lees meer

Nieuwe zomercollectie King Louie!

Ja, King Louie is binnen en dat betekent dat het nieuwe seizoen is begonnen! Zoals we van ze gewend zijn, zien we weer veel verrassende prints in vrolijke kleuren en mooie kwaliteitsstoffen. Hier alvast een klein voorproefje, want er komt nog veel meer aan!

Lees meer

Bekijk lookbook

De klaproos

Onze winkel

De Klaproos aan de Middenweg 41 in Amsterdam begon in 1999 met een oppervlakte van 60 m², maar bleek zo goed te lopen dat we besloten de winkel in 2008 uit te breiden. In 2012 werd dit nog eens overgedaan, waardoor we nu een winkel hebben met een oppervlakte van 180 m². Inmiddels verkopen wij meer dan dertig merken – van kleding tot tassen, schoenen en sieraden – in de winkel en onze webwinkel. Wij besloten de webshop van de Klaproos in 2010 te starten omdat wij merkten dat steeds meer klanten van ver komen om onze winkel te bezoeken. Door onze webshop te lanceren hebben wij ervoor gezorgd dat onze collectie ook in de rest van Nederland gekocht kan worden. Het meeste van ons assortiment is online in de webwinkel te vinden. Zo niet, kun je altijd langskomen in onze gezellige winkel in de Amsterdamse Watergraafsmeer, waar je altijd met een eerlijk en deskundig advies geholpen wordt! Bekijk onze winkel

Newsletter

* E-mailadres: