Boven de € 50,- geen verzendkosten

Nieuwe producten

Lookbook

Dress For Autumn

Lang, kort, met 3/4 mouw, met knopen, met strepen, gebloemd, geruit, met kant, hip, sportief, klassiek: voor elk wat wils gaat wat de jurken in ons assortiment betreft zeker op.

Ze zijn natuurlijk niet allemaal even warm, maar met een jasje of vest erop of iets eronder kun je met een jurk in de herfst alle kanten uit!

Wat is jouw favoriet?

Lees meer

Mix & Match!

De mode van dit najaar nodigt uit tot het mixen en matchen van stijlen, patronen en materialen. Draag bijvoorbeeld een pak of set met onder en boven dezelfde print. Of alleen het jasje en combineer dat met een jeans. Of de broek/rok met daarop een zacht breisel.

De Schotse ruit van jasje Giselle Scottish Tartan en broek Evie Scottish Tartan van Corel is een echte klassieker. De print met bloemen en vogels mag er ook zijn. Let wel: de prachtpakken van Corel vliegen de winkel uit, dus wees er snel bij!

Niets houdt je zo lekker warm als een breisel. De vesten van Inti zijn handgebreid door vrouwen uit Ecuador en Peru. Ze werken met de allermooiste baby alpaca- en merinowol. Op het label staat de handtekening van de breister. Dat maakt elk kledingstuk uniek. En, o, wat zijn ze zacht!

Laat je inspireren en bedenk: álles mag deze herfst!

Lees meer

Bekijk lookbook

De klaproos

Onze winkel

De Klaproos aan de Middenweg 41 in Amsterdam begon in 1999 met een oppervlakte van 60 m², maar bleek zo goed te lopen dat we besloten de winkel in 2008 uit te breiden. In 2012 werd dit nog eens overgedaan, waardoor we nu een winkel hebben met een oppervlakte van 180 m². Inmiddels verkopen wij meer dan dertig merken – van kleding tot tassen, schoenen en sieraden – in de winkel en onze webwinkel. Wij besloten de webshop van de Klaproos in 2010 te starten omdat wij merkten dat steeds meer klanten van ver komen om onze winkel te bezoeken. Door onze webshop te lanceren hebben wij ervoor gezorgd dat onze collectie ook in de rest van Nederland gekocht kan worden. Het meeste van ons assortiment is online in de webwinkel te vinden. Zo niet, kun je altijd langskomen in onze gezellige winkel in de Amsterdamse Watergraafsmeer, waar je altijd met een eerlijk en deskundig advies geholpen wordt! Bekijk onze winkel

Newsletter

* E-mailadres: