Boven de € 50,- geen verzendkosten

Nieuwe producten

Lookbook

Lekker voor in de lente: White Stuff

Al jaren een van onze favoriete merken: het Engelse White Stuff. En ook nu worden we weer enorm vrolijk van de lente- en zomercollectie. Heerlijk zittende kleding van katoen, linnen en jersey en grappige accessoires. In mooie lichte, frisse kleuren. Goed te combineren met wat je al in de kast hebt hangen of met elkaar. Kom gauw passen!

Moederdag

Dag moeder van mij
met je warme handen
en je lieve lach.
Voor mij is het elke dag
moederdag!

Zondag 12 mei worden de moeders weer in het zonnetje gezet. Maar wat ons betreft worden álle vrouwen verwend (en niet alleen op Moederdag!). Verras je moeder/zus/tante/buurvrouw etc. dus met een mooi cadeau.

Een sieraad valt altijd in de smaak. Of wat dacht je van een leuke tas? Tijdens deze wisselvallige dagen komt een sjaal ook van pas. Of misschien maak je haar blij met een kanten hemdje. Volop keuze bij De Klaproos.

Kom gezellig langs in onze winkel of bestel op je gemak online!

Lees meer

Bekijk lookbook

De klaproos

Onze winkel

De Klaproos aan de Middenweg 41 in Amsterdam begon in 1999 met een oppervlakte van 60 m², maar bleek zo goed te lopen dat we besloten de winkel in 2008 uit te breiden. In 2012 werd dit nog eens overgedaan, waardoor we nu een winkel hebben met een oppervlakte van 180 m². Inmiddels verkopen wij meer dan dertig merken – van kleding tot tassen, schoenen en sieraden – in de winkel en onze webwinkel. Wij besloten de webshop van de Klaproos in 2010 te starten omdat wij merkten dat steeds meer klanten van ver komen om onze winkel te bezoeken. Door onze webshop te lanceren hebben wij ervoor gezorgd dat onze collectie ook in de rest van Nederland gekocht kan worden. Het meeste van ons assortiment is online in de webwinkel te vinden. Zo niet, kun je altijd langskomen in onze gezellige winkel in de Amsterdamse Watergraafsmeer, waar je altijd met een eerlijk en deskundig advies geholpen wordt! Bekijk onze winkel

Newsletter

* E-mailadres: