Boven de € 50,- geen verzendkosten

Nieuwe producten

Lookbook

Very Nice Things

Nice Things is een merk uit Barcelona met comfortabele, vrouwelijke kleding in rijke kleuren en prints. Mooie breisels en bloesjes van natuurlijke stoffen. Geïnspireerd door vintage ontwerpen met moderne belijningen.Ook dit najaar kom je in een creatie van Nice Things altijd goed voor de dag!

De leukste rokken voor het najaar!

Bij De Klaproos heb je een ruime keus aan rokken. In veel verschillende kleuren, materialen en modellen. Van merken als Zilch, King Louie, No Man's Land en nog veel meer. Het wordt weer wat frisser, dus natuurlijk wél met een leuke maillot of panty van bijvoorbeeld Oroblu. Enkellaars, pump of sneaker eronder en je look is compleet!
Bekijk lookbook

De klaproos

Onze winkel

De Klaproos aan de Middenweg 41 in Amsterdam begon in 1999 met een oppervlakte van 60 m², maar bleek zo goed te lopen dat we besloten de winkel in 2008 uit te breiden. In 2012 werd dit nog eens overgedaan, waardoor we nu een winkel hebben met een oppervlakte van 180 m². Inmiddels verkopen wij meer dan dertig merken – van kleding tot tassen, schoenen en sieraden – in de winkel en onze webwinkel. Wij besloten de webshop van de Klaproos in 2010 te starten omdat wij merkten dat steeds meer klanten van ver komen om onze winkel te bezoeken. Door onze webshop te lanceren hebben wij ervoor gezorgd dat onze collectie ook in de rest van Nederland gekocht kan worden. Het meeste van ons assortiment is online in de webwinkel te vinden. Zo niet, kun je altijd langskomen in onze gezellige winkel in de Amsterdamse Watergraafsmeer, waar je altijd met een eerlijk en deskundig advies geholpen wordt! Bekijk onze winkel

Newsletter

* E-mailadres: