Blog

Het vroege voorjaar

het vroege voorjaar

We zitten even in een wisselvallige periode, maar dat we richting het vroege voorjaar gaan is door de zon en hoge thermometerstanden die we al hebben gezien duidelijk geworden. En dat gaat gelijk op met de nieuwe collectie die inmiddels de sale uit de winkel heeft verdreven. Ook daar straalt het voorjaar je tegemoet met de nieuwe kleuren, prints  en modellen.

De jumpsuits zetten door. Zwierige lange rokken zijn via de tekentafels en ateliers in de winkel beland. Chique lurex glitters geven een feestelijk accent. Een fris palet van kleuren siert de rekken.

Zo’n nieuwe collectie stemt vrolijk en nodigt uit tot een grondige verkenning. De komende maanden komen er vrijwel dagelijks nieuwe items binnen die wij dan ook zo snel als kan online zetten. Door regelmatig op ‘nieuw’ te klikken krijg je het snelst een overzicht van de verse aanvoer. En in het geval je onze nieuwsbrief nog niet ontvangt: meld je aan en je krijgt wekelijks een update van de laatste ontwikkelingen.

Binnenkort hebben wij ook de eerste tops, vesten, jurken en broeken van het Nederlandse merk BY-BAR in de etalage liggen. De eerste items zijn al binnen en staan online. Dat is een extra reden om met een goed gemoed het voorjaar in te gaan want het is een mooi merk waarmee ons aanbod wederom een nieuwe dimensie krijgt.

Kortom, wij zijn klaar voor het vroege voorjaar!