Blog

Een nieuwe lente… een nieuwe webwinkel!

nieuwe webwinkel de klaproos

Veel zaken -letterlijk en figuurlijk- liggen stil, maar d’r gaan ook dingen door. Zo is de webwinkel waar je nu virtueel aanwezig bent helemaal nieuw. De Klaproos heeft weliswaar al jaren een webwinkel, maar die is grondig verbouwd. Webbouwers, ict-ers, vormgevers en enthousiastelingen zijn maanden in de weer geweest om er iets moois van te maken.

In het begin valt niet uit te sluiten dat er nog een hapering optreedt, maar weldra kun je in deze winkel makkelijker je weg vinden en krijg je meer service. Kleding is per categorie, kleur, maat of merk te zoeken. En met dat je eenvoudiger zoekt kun je ook sneller vinden.

De nieuwe webwinkel is veel beter toegerust voor de mobiele telefoon. Je kunt een besteld pakket eenvoudiger volgen, je hebt er een eigen winkelwagen waar je boodschappen kunt verzamelen. En de foto’s zijn minder statisch waardoor je de details beter ziet.

Kortom, met enige trots presenteren wij onze nieuwe webwinkel en hopen dat jullie er naar volle tevredenheid in komen rondstruinen.