Blog

Color Your Day Met Zilch Amsterdam

Zilch amsterdam kleding

Zilch is één van de vaste merken bij De Klaproos. We kunnen ons niet herinneren dat dit Amsterdamse merk niet in de rekken hing. En dat is goed te verklaren want het is een heel prettig merk met comfortabele en draagbare items. De slogan van het bedrijf is COLOUR YOUR DAY met ZILCH! En ja, er wordt veel met uitgesproken kleuren gewerkt. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals bamboo, katoen en linnen.

Zilch begon ruim 30 jaar geleden in een klein winkeltje in het centrum van Amsterdam. Inmiddels is het een behoorlijk bedrijf dat voor een belangrijk deel wordt gerund door de familie van oprichter Gabriel Thissen. Als er weer een nieuw filiaal de deuren opent, wordt er eerst gekeken of er nog iemand binnen de familie is met de ambitie en kennis om de zaak te leiden!

Zilch heeft ook een eigen broeken-lijn. Onder de naam Cloud9 worden verschillende modellen verkocht waarbij de inzet is dat voor elk figuur een perfect passende broek kan worden geboden. Deze broeken worden gemaakt van kwalitatief goede stoffen. Cloud9 biedt aangesloten stretch broeken tot wijdvallende modellen. Je kunt kiezen uit verschillende stoffen waaronder linnen en denim. Ook bij de broeken kunt je je hart ophalen als je van uitgesproken kleuren houdt.

De Klaproos heeft een aanzienlijk deel van de Zilch collectie in huis. Jurken, vestjes, topjes, broeken en rokken. Een belangrijk deel wordt gevormd door de zogenoemde basis-collectie. Dat zijn de meer tijdloze items of evergreens die permanent in de collectie aanwezig zijn. Daarnaast hebben wij natuurlijk ook onze keuze gemaakt uit het seizoen aanbod zodat er een ruime keuze is! Nu zal de bakker nooit zeggen dat z’n eigen brood niet lekker is, maar wij raden je echt aan even naar de Zilch collectie in deze webwinkel te kijken want de kans is groot dat je er iets van je gading treft.