Blog

De Broeken Van Corel

broeken van corel

In 1982 ontwierpen Corrie en Elly uit Amsterdam de inmiddels legendarische MMB original bi-stretch broek met de rits aan de zijkant. Een broek die vanaf de opening in 1999 een vaste waarde is in de collectie van De Klaproos. De MMB broek is nog steeds ongekend populair bij de grote schare fans.

Inmiddels zijn er al een mooi aantal bestsellers aan de lijst toegevoegd zoals de Maggie soul, de Evie, de Grace, de Lily en de New Lily en de Ann new power stretch om er maar een paar te noemen.

De fit van de Corel broeken is al jaren hetzelfde en zeer geschikt voor de Nederlandse vrouw. Omdat er vaak lycra door de stoffen is geweven zitten deze broeken erg comfortabel.

In de zomer wordt er veel met katoenen stoffen gewerkt. In de winter hebben ze vaak mooie ton sur ton ruitstoffen, tweed stoffen, ribcord en velours stoffen.

Corel is ook erg sterk met denim. De tailles zijn niet laag, de pasvorm niet te strak, ideaal om je vrij in te kunnen bewegen.

Corel is een echt broekenmerk en het is dus van groot belang dat de kleuren en dessins zich prima laten combineren met de tops, blouses, sweaters en truien van andere merken. Hier zijn ze erg goed in bij Corel. En de verkoopsters van De Klaproos kunnen je daar desgewenst prima bij adviseren.

De Klaproos heeft inmiddels een grote groep vaste Corel klanten. Iedere klant heeft duidelijk zo haar voorkeur. Eens een Ann new power waar je blij mee bent, altijd de Ann new power om blij te blijven. En datzelfde geldt ook voor de MMB en de beide Maggie’s: de Soul en de Original.

Niet alle modellen van Corel zijn altijd op voorraad. Soms zijn populaire Corel items maandenlang niet te krijgen. Maar als je de webshop van De Klaproos regelmatig bezoekt ben je snel op de hoogte als er weer nieuwe voorraad binnen is.