Blog

De Kwaliteit Van Belluna

belluna kleding

Eenvoudig design, functioneel, aandacht voor details en bovenal een fantastische kwaliteit! Dan hebben we het over het Nederlandse merk Belluna dat in 2002 haar eerste collectie lanceerde. Dit gebeurde op de Amsterdamse beurs de Modefabriek. Niet veel later volgden de internationale beurzen, waaronder de Prêt à Porter in Parijs.

De Klaproos heeft dit Haarlemse merk al héél lang in haar collectie en bedient daarmee een vaste en trouwe schare fans. Het is ontegenzeggelijk een merk dat met een eigen stijl iets toevoegt. De kenners hebben niet lang nodig om de Belluna items tussen de andere merken te vinden. En dan niet omdat Belluna enorm uitbundig is of omdat felle kleuren de aandacht trekken. Eerder tegenovergesteld, Belluna is ogenschijnlijk sober en de verfijnde stoffen zijn meestal gedempt van toon.

Naast mooie jersey blouses en uni jurken heeft Belluna altijd de fijnste kwaliteit vesten in haar collectie. Mooie breisels die wereldwijd in zo’n 150 winkels worden verkocht wat wil zeggen dat het in zekere zin een tamelijk exclusief merk is.

Belluna werkt louter met de beste kwaliteit stoffen waaronder katoen, linnen, merino blends en kasjmier wol. De productie van de Belluna collectie vindt uitsluitend plaats in Europese naai ateliers.

Jij en je kledingkast kunnen veel plezier beleven aan Belluna. Door de tijdloze ontwerpen en de hoge kwaliteit kun je namelijk jarenlang met een Belluna item vooruit. De gedempte kleuren lenen zich daarnaast bij uitstek om te combineren. Een mooi lichtblauw vest kan op iedere broek, rok of jurk. En dan kun je ook nog eens naar hartenlust een keuze maken uit contrasterende fellere kleuren als groen of geel, maar het gaat natuurlijk ook perfect samen met kleuren die qua toon meer aansluiten zoals een grijze rok, een bruine broek of een jeans.

Kijk dus vooral even in de webshop van De Klaproos of dit Nederlandse merk jou ook aanspreekt!