Boven de € 50,- geen verzendkosten

Lookbook

Nieuwe collectie van Thinking MU en Skunkfunk

De nieuwe collecties van Thinking MU en Skunkfunk zijn binnen! Het Spaanse Thinking Mu is inmiddels een groot internationaal duurzaam modemerk. Het project 'Trash' is een zero waste initiatief waarbij ze oude kledingstukken gebruiken voor nieuwe stoffen. Ook wij verkopen hiervan een paar mooie items!  Ook Spaans & duurzaam is Skunkfunk. Dit seizoen komen ze met heerlijke truien, lange vesten en leuke tops met prints.

Lees meer

Trend: de Maxi Jurk

Deze zomer zagen we al mooie maxi jurken voorbij komen, maar ook in de winter blijft het een grote trend. Draag ze met hoge hakken, heel stijlvol! Of met leuke laarsjes voor een speelsere look. En als het wat kouder wordt, draag er dan een dik lang vest bij. We hebben ze in verschillende modellen, materialen en kleuren. Voor ieder wat wils dus! Shop ze online of kom gezellig langs in onze winkel!

Lees meer

Bekijk lookbook

De klaproos

Onze winkel

De Klaproos aan de Middenweg 41 in Amsterdam begon in 1999 met een oppervlakte van 60 m², maar bleek zo goed te lopen dat we besloten de winkel in 2008 uit te breiden. In 2012 werd dit nog eens overgedaan, waardoor we nu een winkel hebben met een oppervlakte van 180 m². Inmiddels verkopen wij meer dan dertig merken – van kleding tot tassen, schoenen en sieraden – in de winkel en onze webwinkel. Wij besloten de webshop van de Klaproos in 2010 te starten omdat wij merkten dat steeds meer klanten van ver komen om onze winkel te bezoeken. Door onze webshop te lanceren hebben wij ervoor gezorgd dat onze collectie ook in de rest van Nederland gekocht kan worden. Het meeste van ons assortiment is online in de webwinkel te vinden. Zo niet, kun je altijd langskomen in onze gezellige winkel in de Amsterdamse Watergraafsmeer, waar je altijd met een eerlijk en deskundig advies geholpen wordt! Bekijk onze winkel

Newsletter

* E-mailadres: