Blog

Sieraden Van A Beautiful Story

sieraden a beautiful story

Als ik koffie kan verkopen, dan moet het met sieraden ook lukken. Dat dacht Cathelijne Lania nadat ze een zeer bijzonder avontuur had beleefd in Nepal.

De korte versie van het verhaal van A Beautiful Story: na haar studie bedrijfskunde werkt ze als brand manager bij Douwe Egberts. Ze hoort van haar moeder dat een klein zilverfabriekje in Nepal op het punt staat failliet te gaan. 12 getalenteerde edelsmeden dreigen hun baan te verliezen. Cathelijne stapt op het vliegtuig. Eenmaal in het fabriekje is de vraag hoe het noodlijdende bedrijf kan worden gered. Met een mooi theekopje in haar hand beleeft ze haar eureka moment. Scherven brengen geluk en dus gooit ze het kopje op de harde betonnen vloer. Van de scherven wordt de eerste Lucky bracelet gemaakt…

En dan kan het niet meer stuk. Het blad Happinez schrijft een wervend verhaal over de Nepalese armbanden. De orders stromen binnen. Vanuit heel Nederland sturen mensen hun geliefde kopjes met de vraag om daar een armband van te maken. Cathelijne slaat ze in haar achtertuin aan diggelen en vervolgens worden de scherven in Nepal verwerkt in de mooiste armbanden.

Het is echt A Beautiful Story. En het verhaal is nog lang niet afgelopen. Inmiddels is A Beautiful Story een bedrijf met een miljoenen omzet en worden er niet alleen in Nepal cadeaus gemaakt die geluk brengen voor de gever en voor de ontvanger, maar over de hele wereld worden er mooie dingen gemaakt.

De Klaproos verkoopt al lange tijd sieraden van A Beautiful Story. Er is keus uit een mooi aanbod armbanden en kettingen. Kijk vooral in de webwinkel bij A Beautiful Story en maak jezelf blij of doe iemand die je graag mag een beetje geluk cadeau!

Ondertussen gaat Cathelijne verder met haar Story onder het motto dat ze van Pipi Langkous heeft geleend: Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk wel dat ik het kan!