De stenen winkel is weer open! Mail naar webwinkel@deklaproos.nl of bel 020-4630204 om een afspraak te maken. Je kunt van maandag t/m zaterdag komen passen. Er hangt al veel moois van de nieuwe collecties en we hebben nog de laatste restjes Sale. Maar ook online kan je nog steeds 24/7 shoppen. Bovendien kun je tijdens de lockdown gratis retourneren. (Alleen binnen Nederland!)

Als je in de buurt van de winkel woont komen wij je bestelling brengen en als het toch niet is wat je er van had verwacht ook weer ophalen. In dat geval zijn we niet afhankelijk van de drukte bij PostNL.

Als je niet in de buurt woont en je kiest voor een postafhaalpunt, controleer dan of dat geopend is tijdens de lockdown. Anders gaat het niet goed met je bestelling.

Om een beetje met de tijd mee te gaan doet De Klaproos ook Clothes To Go & Return. Je kunt je bestelling dus ook aan de deur afhalen of een retour afgeven. De deurbel zit in het portiek van huisnummer 41. Deze service geldt van maandag t/m zaterdag tijdens de normale openingstijden.

Bij de Klaproos vinden we dit allemaal niet leuk, maar ’t is even niet anders. We gaan er wel voor om er het beste van te maken zodat we het voor elkaar toch nog een beetje leuk maken!

Sterkte allemaal!!!

Caroline, Christof, Anouk, Nina, Popka, Selma, Sylvia, Vivienne