Resultaat 1–12 van de 101 resultaten wordt getoond

Zijbalk weergeven
Weergeven 9 24 36
zwart
Sluiten

Armband Summerlight Black Onyx

19.95
Deze armband is gemaakt van glaskralen in drie verschillende kleuren in de vorm van een ruit, geregen op een katoenen draad met een schuifslot. Zwarte onyx is serieus en krachtig. Soms heb je dat extra zetje nodig. Maar durf je het eigenlijk niet alleen. Met zwarte onyx heb je de focus en het vertrouwen om te doen waar je naar verlangt. Samen kom je er.
bruin
Sluiten

Armband Nirmala Tiger eye gold

34.95
Deze armband bestaat uit een samengestelde set van zeven strengen. Die zijn gemaakt elastiek met gekleurde glaskralen en verzilverde messing kralen. De handgemaakte ring met daaraan een tijgeroog edelsteen houdt de strengen bij elkaar. Tijgeroog stelt je gerust. Piekeren en dwalen in gedachten. Heb jij daar ook wel eens last van? Tijgeroog fluistert dat je gewoon je gevoel kunt volgen.
zwart
Sluiten

Armband Bloom Black Onyx gold

19.95
Deze armband is gemaakt van glaskralen, messing kralen en een zwarte onyx edelsteen, geregen op drie strengen katoendraad. De armband heeft een schuifslot van katoendraad. Zwarte onyx is serieus en krachtig. Soms heb je dat extra zetje nodig. Maar durf je het eigenlijk niet alleen. Met zwarte onyx heb je de focus en het vertrouwen om te doen waar je naar verlangt. Samen kom je er.
roest
Sluiten

Armband Willow Tiger eye gold

39.95
Deze armband is gemaakt van glaskralen in 19 verschillende rijen en een tijgeroog edelsteen. Deze armband is gemaakt van katoendraad met een verstelbare schuifknoop. Tijgeroog stelt je gerust. Piekeren en dwalen in gedachten. Heb jij daar ook wel eens last van? Tijgeroog fluistert dat je gewoon je gevoel kunt volgen.
wijnrood
Sluiten

Armband Summerlight Garnet

19.95
Deze armband is gemaakt van glaskralen in drie verschillende kleuren in de vorm van een ruit, geregen op een katoenen draad met een schuifslot.Granaat is niet te missen. Een krachtige en energieke steen in een vuurrode kleur. Granaat zit vol passie, motivatie en creativiteit.
bruin
Sluiten

Ketting Fairy Tiger eye gold

39.95
Deze ketting is gemaakt van glaskralen die opsplitst in twee uiteinden. Aan één uiteinde hangt een tijgeroog edelsteen en aan het andere uiteinde een handgemaakte, middelgrote vergulde munt met een symbool van de levensboom. Tijgeroog stelt je gerust. Piekeren en dwalen in gedachten. Heb jij daar ook wel eens last van? Tijgeroog fluistert dat je gewoon je gevoel kunt volgen. De levensboom symboliseert connectie met jouw oorsprong en de wereld om je heen. Laat de boom je begeleiden wanneer je je verdrietig of verloren voelt.
zwart
Sluiten

Ketting Fairy black onyx moon

39.95
Deze ketting is gemaakt van glaskralen die opsplits in twee uiteinden. Aan een uiteinde hangt een Zwarte Onyx edelsteen en aan het andere uiteinde een handgemaakte, middelgrote verzilverde munt met een symbool van de Maan. De Zwarte Onyx symboliseert concentratie en vastberadenheid. Draag deze edelsteen voor extra focus zonder afgeleid te worden door je omgeving. De Maan symboliseert het ritme van de tijd, vrouwelijke energie en eeuwigheid. Dit symbool geeft je kracht tijdens de cyclus van je leven.
zwart
Sluiten

Armband Beautiful black onyx

24.95
Deze armband bestaat uit glaskralen en zwarte onyx, geregen op een katoenen draad met een schuifslot. Zwarte onyx is serieus en krachtig. Soms heb je dat extra zetje nodig. Maar durf je het eigenlijk niet alleen. Met zwarte onyx heb je de focus en het vertrouwen om te doen waar je naar verlangt. Samen kom je er.
kit
Sluiten

Gemstone card Labradorite

14.95
Deze armband is gemaakt van katoendraad en een labradoriet edelsteen. De armband heeft een schuifslot van katoendraad. Labradoriet heeft een sterke intuïtie. Weet je even niet wat je moet doen? Labradoriet wijst de weg. Labradoriet verzamelt al je krachten en trekt succes aan. Dat is mooi meegenomen. De afmetingen van de kaart zijn: 74 x 74 mm.
rood
Sluiten

Oorbellen Oval Stones medium

55.00
Oorbellen Oval Stones small van Hint met rode steen.
roze
Sluiten
rood
Sluiten